donderdag 3 april 2014

Martin Vrijland aka Martijn Alberda oplichter

Martin Vrijland en MH17 totaal geschift http://www.hoemannendenken.nl/2014/07/25/bestaansontkenner-martin-vrijland-bestaat-niet/

Er ging me net een beerput open over Martijn Alberda…. moet nog even het een en ander dubbelchecken hoor, maar inmiddels is het volgende duidelijk uit een zeer betrouwbare bron. Een supergetuige!




* Er is een cache met duizenden emailtjes aan bedreigingen, jankverhalen, en pikante inzichtjes in zijn psyche beschikbaar. Zeg maar gerust jackpot. Ik durf haast wel te zeggen dat we hier kunnen spreken van MartijnAlberdaleaks.
* Mensen die hem direct kennen noemen hem een “gevaar voor hemzelf en anderen”
* Hij komt beloftes dat hij in therapie zou gaan niet na
* Hij mishandelde in 2008/09 zijn ex Cathalijne redelijk zwaar, waarvan toen aangifte werd gedaan.
* Hij mishandelde in 2011 een andere vriendin die uit medelijden met zijn zielige verhaal geen aangifte deed, maar er werd wel een mutatie bij de politie gedaan.
* Hij is volledig seksverslaafd en ging geregeld vreemd, ziet vrouwen (I quote) als “gebruiksvoorwerpen”.
* Hij lichtte zijn ex werkgever de gebroeders Jager in dokkum op met de credit card van het bedrijf en valse declaraties, maar die is daar waarschijnlijk nog niet van op de hoogte. Dit zou makkelijk te controleren en vervolgen moeten zijn.
* Hij is aan de pretpillen
* Hij is in relaties een extreme controlfreak
* Hij heeft veel belastingproblemen
* Hij heeft zijn woning in een ravage achtergelaten met enorme achterstanden qua energie rekeningen, huurschuld enz. (woning via Carex).
* Zijn directe familie weet ook niet meer wat ze met hem aanmoeten.
* Hij had waarschijnlijk in zijn “Bloemendaal tijd” ook al geregeld contact met de politie, maar dit moet nog even uitgezocht worden.






Zoals ik al vermoedde liet Martijn Alberda niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een spoor van vernieling achter. Het beeld begint toch wel te ontstaan van niet zo zeer een narcist, maar eigenlijk gewoon een sociopaat. Mensen die de pech hadden hem persoonlijk te kennen vinden eigenlijk zonder uitzondering dat hij omwille van hemzelf en de samenleving gestopt moet worden

MARTIN VRIJLAND LEVENSGEVAARLIJKE PSYCHOPAAT http://www.klokkenluideronline.is/2014/04/martin-vrijland-levensgevaarlijke-psychopaat/

Martin Vrijland de fantast http://nicovandenham.blogspot.nl/2014/04/martin-vrijland-is-levensgevaarlijk.html

Martijn Alberda die in het verleden gigantische bakken met donaties binnen haalde door de zaak Anass te misbruiken voor eigen gewin, slaat de laatste tijd steeds wilder om zich heen om maar bezoekers te trekken en donaties te vangen, om van zijn website een winstgevend bedrijf te maken om zo onder dwang arbeid uit te komen van de sociale dienst die hem snel aan het werk willen zetten 

Martin Vrijland in paniek http://nieuwsbreker.wordpress.com/2014/01/21/martijn-alberda-alias-martin-vrijland-nu-echt-in-paniek/

Martin Vrijland alias Martijn Alberda http://barracudanls.blogspot.nl/2013/04/doek.html 

De leugens van Martijn Alberda http://troebelwater.nl/22/5/2013/de-leugens-van-martijn-alberda 




De onzin verhalen van Martin Vrijland (Alberda) Demmink https://www.youtube.com/watch?v=XRigvNGlTKc


Complotten en conflicten rond de zaak Demmink


Als men een bedrijf of een bepaalde familie een maffiagroep noemt die bezig is om middels chantage 2 miljard euro belastinggeld te stelen, dan is dat een zware aantijging die men goed moet onderbouwen. Ten eerste ligt de bewijslast bij degene die dit stelt, maar zelfs als blijkt dat het waar is, dan zal men moeten aantonen dat het bekend maken van dit feit een algemeen belang dient. Lukt dat niet, dan is het smaad, laster of belediging en deze gedragingen zijn strafbaar.

Op dit moment ligt de familie Poot onder vuur van Martin Vrijland, maar deze richt zijn pijlen vooral op Micha Kat. Martin Vrijland noemt zich nu journalist, maar hij is slechts eenonbezoldigde blogger, net als ik. Micha Kat is een journalist die zijn sporen heeft verdiend in dat vak. Een van de affaires die hij volgde, was de zaak Chipshol tegen Schiphol (de Nederlandse Staat).

Op 22 maart was er nog niets aan de hand. Vanaf 25 maart verscheen op de website van Martin Vrijland de ene aantijging na de andere over Micha Kat, Peter Poot, Ben Ottens, de Roestige Spijker en ga zo maar door. Micha Kat “viel van zijn voetstuk” en heeft de familie Poot zwartboeken? Is Robert Rubinstein een crimineel? Ondanks de vraagtekens gaat het om zware aantijgingen!

Als weldenkende complotter dacht ik eerst nog even dat Martin Vrijland was omgekocht door een regenjas met gleufhoed! Maar misschien heeft hij slechts last van paranoïde fantasieën. In elk geval vind ik zijn aantijgingen slecht onderbouwd

http://www.boublog.nl/2014/04/05/complotten-en-conflicten-rond-de-zaak-demmink/



MARTIN VRIJLAND LEVENSGEVAARLIJKE PSYCHOPAAT

In totaal heeft Micha Martin 700 Euro gegeven om hem in staat te stellen door te gaan met zijn werkzaamheden
Waarschijnlijk heeft Matin Vrijland met dit geld zijn neus volgestopt waardoor hij wartaal is gaan uitslaan 

http://www.klokkenluideronline.is/2014/04/martin-vrijland-levensgevaarlijke-psychopaat/

Kan het zijn dat de namen allemaal vals zijn (vals paspoort? Op de vlucht?) en dat deze vent de Nederlander Tjalling van Ketwich Verschuur (44) is die door de Spaanse rechter veroordeeld tot negen jaar cel en 720.000 euro boete wegens drugshandel Deze is sinds 5 november 2010 op borgtocht vrij #Ibiza
http://pasteurella.blogspot.nl/2011/03/de-nederlander-tjalling-van-ketwich.html


Nederlander op Ibiza gepakt voor drugssmokkel

http://yersinia.wordpress.com/2009/07/04/nederlander-op-ibiza-gepakt-voor-drugssmokkel/


De Tijdslijn van Martin of Martijn begint namelijk op 2010 
De Martin Vrijland tijdlijn https://dl.dropboxusercontent.com/u/59909351/timeglider/index.html








5 opmerkingen:

  1. LS...

    Ik weet het... Achteraf... Mosterd na de maaltijd maar die man vibreerde slecht van af het begin ! Ooit een mopje geplaatst op zijn website van die muis en die olifant die over die houten brug lopen. Zegt die muis : Wat stampen we lekker hé ! De posting was weg voor dat de inkt droog was. Toen wist ik het zeker ! Met de groeten van Caesar Lion Cachet...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nu met MH17 is meneer helemaal los! Hij laat schaamteloos foto's van slachtoffers op de rampplek zien, verteld dat het mogelijk geplaatste lichamen zijn, of dat het poppen zijn. Dat zei hij namelijk ook over een jongetje die nog in zijn vliegtuigstoeltje zat. Hij zoomde op dat arme kind in en vermelde dat hij een keer een vrachtwagen over iemands hoofd heeft zien rijden dus hij weet hoe hersens eruit zien. Dus dat jongetje was ook een pop. Hij belt mensen die op een telefoonlijst staan die op de crash site duidelijk in beeld werd gebracht. Hij belt echt hun nummers. Dit varken weet opeens alles van luchtvaart, de anatomie van een vliegtuig. luchtdruk, raketten, en wat er met mensen en wrakstukken hoort te gebeuren als ze 10 kilometer naar beneden vallen. Maar nu weet hij dat wel, en horen we hem te geloven. Er zijn ook lege kisten terug naar Nederland gekomen, de slachtoffers zijn nep bla bla bla. En het erge is, er zijn mensen die hem geloven ... en hij heeft een kind? Leuk voor jeugdzorg. Die vent is knettergek!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier een nabestaande van de MH17, Robby Oehlers uit Amsterdam. Als ik deze pannekoek vind, zorg ik dat hij achter slot en grendel komt.
    Hij heeft net de verkeerde te pakken. Stalkte mij en mijn familie. Zorgde voor meer en meer verdriet bij nabestaande en andere mensen die betrokken waren. Mij heeft jij alleen tot zijn grootste vijand gemaakt. Bij deze"Als jij dit leest, waar je ook bent, friesland, uithoorn, Berlijn of Zuid Amerika. Ik pak je op."

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen