zondag 28 april 2013

gif



































































































































































































































2 opmerkingen:

  1. Hai Jacqueline, ik las ergens op je blog dat je mijn naam noemde en daarbij verwijst naar blogs van Biemans en Smits Mag ik je verzoeken dat te verwijderen? Dat zijn namelijk laster- en terreurblogs vol leugens die slechts tot doel hebben te schaden of geld te verkrijgen door te terroriseren. Niets van wat Smits over mij schrijft is waar, dus ik wil het verspreiden wat tegen gaan.

    Serieuze onderzoeken (met een vleugje humor) kun je binnenkort hier vinden: http://vijftigtintenrood.wordpress.com/2013/05/14/binnenkort-te-lezen/

    Er wordt overal veel geschreven, veel geblogd maar er wordt amper serieus onderzoek gedaan. Dat vindt je bij mij wel. Mijn reacties op Smits bestaan vrijwel allemaal uit onzin. Omdat alles wat hij schrijft ook onzin is. Kinderachtig egogedrag dat ik niet serieus neem en dat zouden andere mensen ook niet moeten doen volgens mij.

    De zaken die ik bij hem aangekaart heb, daar loopt hij van weg. Ik vind ze echter te ernstig om ze te laten voor wat het is, dus publiceer binnenkort over de feitelijke problematiek. Omdat kinderen te kostbaar zijn om me de mond te laten snoeren door een man die slechts blogt om te intimideren. Want dat is wat Smits doet. En niets anders.



    Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het gelezen in je blog tenminste als deze van jou is http://vijftigtintenrood.wordpress.com/2013/05/14/binnenkort-te-lezen/

    BeantwoordenVerwijderen