maandag 18 februari 2013

Martin Melro

Under contruction


Beste lezers van dit artikel

Zondag 16-11-2014 Undercover oplichter Martin Melro maakt weer slachtoffers Aangezien MM zo graag beroemd wilde zijn hebben de mensen die door deze man opgelicht zijn hem maar een beetje op weg geholpen en Tros opgelicht gevraagd om de gedupeerden te helpen om eens een schijnwerper te laten schijnen op de braderie zanger http://www.opgelicht.nl/dossiers/detail/martin-melro/ oplichter Martin Melro. De uitzending staat er helaas niet meer op waarschijnlijk te oud!Het zal echter een andere manier van bekendheid worden dan hij voor ogen had! Uitgezonden bij Tros opgelicht 22 november 2011 20:30  ned 1


Joyce van Elderen -De Gooise Buurvrouw over Martin Melro 

echt ben hier nu zo klaar mee steeds word me van alles belooft zit nog steeds op me cd te wachten zal gistren anders vandaag bij me gebracht worden ik houw niet van mooi woorden ik moet mijn zaken stop zetten dit werkt niet van af moment 1 dat ik heb getekend en wel op 28-12-2013 ben ik niet verder gekomen optredens worden steeds af gemeld af spraken worden steeds uit gesteld meneer martin melro waar ben je mee bezig als ik bel krijg ik mail box krijg ik je te pakken zal je me trug bellen ik wil nog maar een ding nu van je dat is mijn cd want op deze manier kan ik niet samen werken dus nog een keer MARTIN MELRO kom je ding naar ander ga ik mijn mensen in zetten en ik doe wel wat ik zeg speel niet met mijn dat ga je niet winnen ben nu echt pis of blijf niet wachten dus me cd heel vlug bij me truch dit heeft ton spronk voor me gemaakt het is nu 20 uur 22uur niks ga ik mijn mensen er achter zetten geen bedrijging maar een beloftenBonnie St. Claire jaagt op oplichter: Volkszanger Martin Melro kunt u op verschillende manieren...


Taverne De Lovenhoek uitzonderlijk gesloten wegens oproerbericht
Lucy van Den Lovenhoek, voormalig De Roos Van Casablanca, te Vorselaar kreeg afgelopen donderdag een alarmerend mailtje van artiest Martin Melro die zaterdagavond samen met enkele andere artiesten zou optreden in haar taverne. De harde supporterskern van AA Gent zou ernaartoe komen met een 80-tal personen (twee bussen). Hij waarschuwde haar ervoor dat ze ermee gedreigd hebben de boel kort en klein te slaan. De politie van Vorselaar bevestigde dit en raadde haar ten stelligste af de zaak te openen 


De link naar Tros opgelicht dossier Martin M

http://www.opgelicht.nl/dossiers/detail/3958/

Martin Melro nieuwste hit : Opgelicht


Martin Melro oplichter 
 
Verder een op het eerste gezicht sympathieke volkszanger. Hij heeft optredens her en der en op de flyers staat dat Henny Huisman en Corry Konings ook mee doen. Gek genoeg is niemand geboekt, laat staan betaald. En dat er aan de volkszanger ook een andere, onaangename kant zit, blijkt als we dieper graven in zijn leven.

TROS bedankt voor jullie hulp namens alle slachtoffers! TOP

Nog even een eigen bericht!

MM bedreigd zijn gehandicapte broertje en zijn moeder om geld af te staan! Follow the money zou ik zeggen politie en belastingdienst! Als meneer zoveel optredens heeft waarom betaald hij daarover dan geen belasting en is hij nergens ingeschreven? Waar gaat al dat geld heen wat hij mensen afpakt? Zijn bank in België soms?

Indien je zelf slachtoffer bent of bent geweest van MM meld je dan aan bij mij
op twitter @jajwouters of email sjaakiefotograaf@live.nl er zijn er al zeker 60 voorgegaan dus schaam je niet. Ik hou een lijst bij van mensen die door hem zijn opgelicht

Mooie praatjes

MM weet handig in te praten op minderjarigen maar ook volwassen trappen regelmatig in zijn gladde babbel, wie gelooft alle fantasie verhalen over een glansrijke carrière van de fantast MM ze slikken alle mooie beloftes voor zoete koek. Er worden gouden bergen beloofd en worsten voor gehouden!

Over MM

MM is geen manager geen organisator heeft geen sponsors noch chauffeur niet eens een eigen huis noch 1 dubbeltje op zak of op de bank hij staat in de artiesten wereld bekend als zeer onbetrouwbaar. Hij is al 4 x failliet zie de linken. Artiesten muzikanten talenten webdesigners muziekstudio fotografen modellen videoploegen artiesten bureaus organisatoren benefietconcerten en noem maar op! De lijst houd niet op bij 60 mensen. Allemaal voorgelogen opgelicht en nooit betaald! Vaste smoes ligt aan mijn bank in België of aan de boekhouder!

De ouders van diverse minderjarige hebben ook geloofd in zijn gladde praatjes en die vullen zoals wij weten geen gaatjes. Net als vele anderen zijn ze in de val gelopen. De lijst van slachtoffers is heel lang dat weten we ondertussen. Hij neemt ze mee en houd ze weg van huis, beschuldigt ouders van de meest afschuwelijke dingen die ingefluisterd worden en onder dwang door het bewuste slachtoffer verteld worden. Vervolgens zet hij haar op tegen haar vrienden zodat ze daar ook niet meer welkom is of ruzie mee krijgt of wantrouwt en dan kan hij haar hersenspoelen zodat ze denkt dat het haar eigen mening is maar niks van dat alles is waar het is wat hij haar verteld. Het ergste is nog dat alle aangiftes bij de politie niet serieus behandeld zijn in het verleden en zo kan meneer nog steeds zijn gang gaan! (Dat komt ook doordat de systemen niet gekoppeld zijn aan andere steden of aan bewijs wat ontbreekt in de dossiers maar wel aangeleverd was bv)

Enkele jaren geleden is hij achtervolgt met een cameraploeg door Willebrord Frequinn voor een verduisteringszaak geld voor een benefiet van een Kanker patiëntje wat meneer in zijn zak had gestoken. Meneer MM heeft toen de omroep gedreigd met een rechtszaak en dus hebben ze de info verwijderd van internet jammer anders zouden er minder mensen in de verhalen van MM gestonken zijn!
Op TV 4 sept 2009 en 18 sept 2009 bij de tros ned 1

MM kiest het hazenpad voor de camera zie filmpje Tros vermist wat meneer waarschijnlijk nu inmiddels heeft laten verwijderen! In Vermist komt het tot een tumultueuze confrontatie tussen de indertijd 17-jarige vermiste Prescilla en haar bezorgde familie. Haar 41-jarige zogenaamde manager MM, die Priscilla weg hield van huis,kiest uit angst voor haar boze stiefvader het hazenpad Prescilla heeft hij wijs gemaakt haar vader en kleine zusje iets aan te doen vandaar dat ze bang is en roept nee Martin!

Een gewaarschuwd mens telt voor 2 zogenaamd zanger MM is en blijft een oplichter en heeft een bijzondere gladde babbel! MM heeft willens en wetens een klucht gemaakt inzake de vermissing van .... dit om in de belangstelling te staan aangezien hij mediageil is. De zoveelste afleiding manoeuvre van MM die al heel veel op zijn kerfstok heeft. Inmiddels 35 oplichtingszaak en 5 minderjarige van huis meegevoerd zelfs zijn eigen kinderen gemolesteerd en zijn 2 ex vrouwen tot nu toe inmiddels is hij voor de 3de keer getrouwd.

Nieuwe relatie Anita
 
Ruim 10 jaar geleden verhuisde de eerste ex vrouw nadat MM haar met de helft van zijn schulden liet zitten na eerst met haar te zijn getrouwd terwijl hij failliet was gelijk dus aan de huidige situatie met Anita..

Inmiddels is hij getrouwd met Anita de meute heeft hem op zijn trouwdag bijna gelyncht! De beveiliger, ingehuurd omdat MM hem had verteld dat hij nogal veel oploop verwachtte omdat hij een bekende volkszanger zou zijn, voelt inmiddels ook nattigheid. De families willen zijn gage wel betalen, als hij maar ophoepelt. Ook nooit betaald dus waarvoor was je nu toch zo bang Martin en waarom zijn er zoveel mensen boos? Zelfs de taxi chauffeur heb je niet betaald kwam ik later achter dat je de taxi uit gezet bent! Het is een schande geen dubbeltje op zak en dan toch trouwen!
Zelfs het beoogde restaurant liet het afweten omdat hij ze geen voorschot betaald had zoals afgesproken!
APELDOORN - De Apeldoornse Martin Bruins is maandagochtend onder groot tumult in het bewakings hokje van het stadhuis van Apeldoorn getrouwd. Familieleden van bruid Anita van Houten wilden de trouwpartij tegenhouden, omdat ze hem betichten van oplichten.
Ze zijn bang dat de Apeldoornse volkszanger Anita in het verderf stort. Van heinde en verre waren familieleden van eerdere slachtoffers van de Apeldoorner gekomen om de 24-jarige Anita te bewegen geen 'ja' te zeggen. Dat is ze niet gelukt.
Martin Bruins is een Apeldoorner die een spoor van rampspoed achter zich aan trekt. Hij is ook bekend onder de artiestennaam Martin Melro. Bruins was ooit badmeester in Apeldoorn, had er jarenlang een drive-in show en deed licht en geluid bij diverse evenementen. In 2007 werd hij door de rechtbank in Zutphen veroordeeld. Hij zou zijn ex-vriendin en dochtertje mishandeld hebben. Daarnaast zou hij een aantal bedrijven in Apeldoorn hebben opgelicht: zij investeerden in 2005 in een mode-event van Bruins. Dat evenement kwam er echter nooit en de ondernemers konden fluiten naar hun geld.
Hij moet 42.000 euro terugbetalen. Het was niet Bruins' eerste akkefietje. Hij haalde zich in 2001 al de woede van een meute Apeldoorners op de hals. Hij had zich opgeworpen als de man die veel geld bij elkaar zou sprokkelen voor een stichting ten bate van een destijds 8-jarig kankerpatiëntje. Volgens betrokkenen kwam Bruins zijn beloften nooit na; de zaak werd uiteindelijk geschikt.

Belgie ook de dupe van oplichting Martin Melro

Ik snap het de grond in Nederland is inmiddels te heet onder MM zijn voeten en dus probeert hij het in België waar hij inmiddels ook al vele slachtoffers heeft gemaakt!
Hij houd zich dus weer regelmatig op in Nederland.

Oplichting via niet bestaande reizen

Wat een verdriet de zogenaamde mooie reis met MM naar Italië gaat niet door niet en natuurlijk wijst hij zoals altijd met het vingertje naar een ander! Het was zoals gewoonlijk een verhaal dat uit de duim gezogen is! Ik hoop niet dat er mensen in dat verhaal gestonken zijn en bij MM betaald hebben dat zou me ook weer eens niks verbazen.


Maar geen nood U kunt nog wel op reis met Frans Bauer Marianne Weber, René Froger, René Schuurmans,
René Riva, Sieneke, Tim Douwsma, Vinzzent en.....  Frans Duijts lijkt mij ook een beter idee!

Meneer MM heeft hyves zover gekregen om mijn waarschuwing blog weg te halen
hyves beschermt dus pedo's en oplichters dat moge duidelijk zijn

Martin ik weet dat je meeleest
Je moet wel erg wanhopig zijn geweest om de blog weg te laten halen door hyves hij was inmiddels 27000 keer bekeken je naam stond niet eens in mijn blog je stond er als MM in de blog hier ga ik je echte naam gebruiken! Ik heb afg week alweer 3 mensen gesproken die door jou zijn opgelicht het zullen er veel meer zijn bij 1 persoon staat er een flinke rekening open van ongeveer 1800 euro.
Ik zou zeggen daag me maar voor de rechter ik lust je rauw ik neem zeker 50 mensen mee die door jou zijn opgelicht dat je het even weet! Lafbek ik denk dat je gelyncht word door de aanwezigen die nog een appeltje met jou te schillen hebben. Buiten de 3 minderjarige dames die zijn aangerand door jou! Om maar nog niet eens te spreken wat je je eigen kinderen hebt aangedaan toen ze klein waren viezerik.
Martin Melro staat daar zelfs als checked door hyves als wat vraag ik mij af als oplichter of pedo soms dan zou dat zeker kunnen kloppen anders weet ik niet wat ze zogenaamd gecheckt zouden hebben.

Ik heb er een lijst van bijgehouden ik zou maar weer achterom kijken daar ben je goed in!

Martin en zijn zogenaamde feesten

Ik zou zeggen Martin accepteer nou gewoon eens dat je niet kan zingen en dat je geen bekende artiest bent maar gewoon een ordinaire oplichter en pathologisch leugenaar en nee Frans Bauer en Rene Froger kennen je niet Henny Huisman ook al niet het is te proberen natuurlijk! Er is ook geen feest in de spot in Bussum en al helemaal niet inzake MM ik ken de eigenaar persoonlijk hij kent MM niet eens !
MM aan ’t werk met top producent Laurens van Wessel? Nee MM ook dat gaat niet door!Dat jij MM steeds overal mee weg komt en mensen loopt te dreigen aan te geven bij de UWV is een feit ik denk dat het de hoogste tijd is dat ze jou doorlichten ze zullen jouw leugens die je bij hun meldt (mensen die gewoon zingen voor hun hobby) in een heel ander daglicht gaan zien binnenkort!

Update 3 nov 2011 misbruik foto's van artiesten

Ik krijg een foto binnen die zou staan op MM zijn website
foto MM met Frans Bauer ja die hebben er meer natuurlijk MM je bent niet de enige zogenaamde fan van Frans! Laat zien waar sta je dan samen met Frans op het podium? Blah blah blah blah
Nee dat kan niet he ow je zou betalen voor een programma en dat heb je niet gedaan daarom zenden ze het niet uit maar nog net ff dat Frans aankondiging doet zeg en waar is die clip dan?


13 nov update Wikipedia als promotie site gebruiken kan niet!

Zelfs Wikipedia ziet Martin Melro niet zitten ik kan mij er iets bij voorstellen
MM maakt zijn eigen Wikipedia pagina aan en deze is verwijderd
Martin melro

Beste gebruiker,

Ik heb je artikel Martin Melro genomineerd voor verwijdering. Het is op Wikipedia niet de bedoeling een promotiepraatje over jezelf te houden. Als je echt bekend genoeg bent zal er op een gegeven moment wel iemand anders een artikel over je aanmaken. Voor vragen of opmerkingen ben ik bereikbaar op mijn overlegpagina. Groet, Luctor 22 jan 2008 00:33 (CET)

MM Laat je nakijken je spoort niet mafkees

Ik heb ook geen zin om me continue met een junk bezig te houden aangezien je het erg leuk vind
ga ik dat niet zo vaak meer doen ik verzamel alleen maar de mensen die door jou opgelicht zijn mocht het ooit nodig zijn dan kan ik ze helpen! Ik gun je de aandacht niet eens loser! Ergens had ik de hoop dat jij je leven gebeterd had maar ik begrijp nu dat dat niet zo is vanwege de vele mensen die mij nog steeds benaderen!

Tros vermist en Ouders in de jacht op de manager van het vermiste zangeresje.
Ontvoerd 17-07-2009 VEILIG 09-09-2009

MM failliet zie de linken

6 jan 2010 A van H vermist Vrijdag 8 januari te zien bij Tros Vermist

11-01-2010 Anita en Martin trouwen te Apeldoorn

MM is vooral actief in Apeldoorn-Dronten-Leeuwarden-en Zwolle

Ben benieuwd wanneer de politie nu eens in actie komt!

Ik heb meneer zo eens een beetje gevolgd op internet afgelopen jaar het is te gek voor woorden dat hyves na vele klachten niks ondernomen heeft!

Een hele lijst met fake posters allerlei zogenaamde concerten die nergens op slaan.
De artiesten weten vaak niet eens dat hun foto op een poster staat en hij heeft geen sponsoren!
Je kunt altijd een bevestiging krijgen van artiesten dat zegt niks maar als je niet betaald dan is er geen afspraak! Alle events heeft hij niet gestaan of zullen niet doorgaan of is meneer zijn afspraken niet nagekomen.

Ook van het bedrijf Apetrots een naam die Martin Melro regelmatig gebruikt kregen wij een mailing van die wij even met iedereen zullen delen ook dit management kantoor heeft nooit zaken gedaan met Martin Melro. In tegenstelling wat de oplichter Martin Melro hier en daar beweerd.
Martin Melro staat NIET ingeschreven bij het artiestenbureau @petrots en dient de naam van zijn site af te halen en van youtube op last van een claim van valsheid in geschrifte en smaad!

En hij gaat gewoon verder met zijn praktijken.

Zo kwam ik op twitter het volgende bericht tegen...
MartinMelro
18 december Kerstgala in Time Out te Gemert, er zijn nog enkele kaarten bij de organisatie beschikbaar. kerstgala.net
2 december

Ik heb vervolgens contact opgenomen met deze en kreeg onderstaand mailtje terug (het origineel heb ik op mijn gmail-account staan en bewaar ik dus)

Heel erg bedankt voor je waarschuwing Met klem verklaar ik hierbij dat de heer Melro zeker niet tijdens het Kerstgala in Time-Out te Gemert zal optreden.Wij zijn ook slachtoffer van deze oplichter Ik ga even na wat hij nu weer allemaal gepubliceerd heeft Via hem zijn ook GEEN kaarten te koop Waarschuw iedereen verder dat bij Martin Melro GEEN KAARTEN TE KOOP ZIJN (alvast bedankt)Onze ticketverkoop gaat alleen via www.easyticket.nl Als bijlage even voor jou de BNers die aanwezig zullen zijn op het kerstgala En straks bij de poster van de talenten staat zeker geen foto van deze man In ieder geval hartelijk bedankt voor je tip en je bezorgdheid.

Groetjes namens de organisatie van het kerstgala
Marijke Boer – Ben Franswa – Charles van Veen – Daisy Jacobs en ondergetekende

En de Melro soap goes on and on and on

Volgens de twitter van MM 17-12 Interview RTV Goirle, en ook 17-12 Kerstspecial Brabant RTV, 18-12 Kerstgala Gemert, 2e kerstdag Groningen

Ow wacht hij gaat natuurlijk zingen in HVB in Groningen als hij daar vastgezet word nu begrijp ik he
Allemaal onzin dat durft hij niet hij zal de studio uit gemept worden als hij zijn gezicht waar dan ook laat zien op welk podium dan ook! De mensen artiesten organisatoren radiostations webwinkels zijn MM zat

Update 6 dec 2011

Inmiddels nog 3 oplichtings- zaken tegen gekomen o.a. uit 2001 en 2005
Martin Bruins laat ook zijn sporen na in de Apeldoornse sport wereld 5600 verschuldigd aan
een sportvereniging Dros Alterno jeugd volleybal opgelicht via Olympic music een van de bv tjes van Bruins die failliet is gegaan
Het is stil op de twitter en het facebook van Martin Melro

Zie ook een rechtspraak waar nog 10 slachtoffers van oplichting zaken worden genoemd

Het zogenaamde interview van Martin Melro zaterdag 17dec ging ook niet door


Op twitter zegt MM dat er storing zou zijn op de zender wat klinkklare onzin is hij de enige stoorzender die ik ken hij is er gewoon weg gehaald van de site met naam en foto en ook voor volgende week staat hij niet ingepland ook al beweerd MM dat op zijn twitter! LOG FM is niet bedreigd zoals MM beweerd op twitter ze hebben hoogstens afzeggingen gehad indien MM in de studio aanwezig zou zijn en informatie ontvangen over wie MM nu werkelijk is! Logisch dat ze hun goede naam niet willen verbinden aan een pathologisch leugenaar die andere artiesten talenten organisatoren en bedrijven oplicht.


En nog steeds maakt MM zich schuldig aan valsheid in geschrifte

Hij beweerd op zijn zoveelste nieuwe website contact te hebben met Frans Bauer broodje aap verhalen!

Voor het nieuwste album, welke we gelanceerd willen hebben in 2012, staan bijna alle teksten geschreven. De arrangement (muziek) worden voor dit album gemaakt door de producent van Frans Bauer
Via Frans kwam ik in contact met deze producent, en heb hem op zijn verzoek alvast 4 teksten gemaild, en hij was onder de indruk en kreeg direct al een idee voor de muzieklijn. Aanstaande week gaat hij met de 4 nummers aan de slag, eerder kon het niet ivm de Bauer concerten in Ahoy.

De echte reden waarom MM nergens op een podium staat is dat hij zich nergens durft te vertonen en op te treden niemand zit te wachten op de oplichter en braderie zanger en waar hij staat heeft de organisatie te maken met artiesten die het massaal laten afweten waardoor al diverse organisaties
hun concerten in de soep zagen lopen.Indien Uw bedrijfsnaam onterecht genoemd word of er misbruikt gemaakt word van uw goede naam bij een van de Youtube gadgets/filmpjes van MM kunt U dit melden dmv het vlaggetje en daarna spam oplichting of portretrecht etc aangeven en verzenden! Zo te zien hebben meerdere mensen daar al gebruik van gemaakt aangezien er vele op non actief gezet zijn!

Namen die ik gezien heb die niks met MM te maken hebben zijn o.a. RTL5 SBS6 radio 538 Alberti entertainment management @pentrots ook diverse portret recht van een bekende van mij die ook niks met MM te maken willen hebben een model wat nooit betaald is namen van artiesten namen van bedrijven Fellows die helemaal geen sponsor is schoenen en kleding bedrijf Napoli shoes -JHE Geluid en Radio Oranje (Spanje). SBS.6 Showcase, Frans Bauer, Pa Bauer, Harold Verwoert, Ron van Essen allemaal misbruik van namen die voorkomen in zijn site en video's op Youtube!

@pentrots managment oer Martin Melro


Martin Melro niet welkom bij TVF BelgieKlaas en Cor van radio www.kasco.nu
Ik zou zeggen zoek maar eens bij SBS6 Showcase dan krijg je dit geen video optreden van Martin Melro

Ja hoor daar gaan we weer

Je hebt dit nieuw bericht van zanger Hans van Berkel!

ALARM OPROEP
FW: ALARM OPROEP

Beste mensen stuur dit bericht door... (net als wat wij doen)..
Martin Melro maakt nu ook misbruik door overal te schrijven en verkondigen dat hij bezig is om in te zamelen voor http://seriousrequest.3fm.nl/ dit kennen wij van hem en weten dat hij deze gelden in zijn eigen zak zal steken..en bij 3FM is natuurlijk niets bekend van zijn aktie..!!!!
Wij zijn met een aantal artiesten bezig om deze man achter slot en grendel te krijgen voor wat hij zelfs zieke medemensen heeft aangedaan (beroofd en een enkel geval zelfs de dood ingejaagd) ons verzoek is simpel..


Martin Melro staat voor de zoveelste keer op niet oke wanneer begrijpt hyves het een keer?
Wij vragen ons af waarom Martin Melro steeds partijen zoekt waar veel kinderen zijn!
Peter Jan Rens gaat in zee met Martin Melro

Peter Jan Rens teleurgesteld

Presentator Peter Jan Rens is niet blij met zijn voormalig medewerker Ted Sluymer, die momenteel flink de vuile was buiten hangt over zijn bedrijf Rens1.

Ted Sluymer vindt de voormalig mijnheer Kaktus een ongeleid projectiel en noemt zijn plannen gebakken lucht…


Lex de Groot en Ron Smoorenburg een boekje open over 'Mr. Kaktus. Peter Jan Rens #seksverslaving http://starlounge.celebs.nl.msn.com/index.cfm?objectid=29190

De ene oplichter samen met de andere oplichter 

http://www.shownieuws.tv/video/peter-jan-rens-wordt-beschuldigd-van-oplichting/ 

Het zogenaamde boek van Martin Melro

Martin Melro en zijn boek onbestelbaar bij Bol.com
Mocht je hem op een andere site zogenaamd kunnen bestellen dan ben je je geld kwijt!
Buiten dat alles er zit niemand te wachten op dat boek!
Hij zal zijn boek ooit eens aangemeld hebben maar nooit  geleverd!
Gewoon een beetje fotoshoppen van Martin Bruins en hij heeft zogenaamd een boek!

http://www.bol.com/nl/s/boeken/zoekresultaten/Ntt/boze+tongen+beweren/N/8299/search/true/searchType/qck/sc/books_all/index.html?_requestid=472508 

Nieuwe slachtoffers oplichting Martin Melro
De Groningse volkszanger Jan Perdok en diverse andere artiesten
http://www.crimescenegroningen.nl/nieuws/martin-melro-zakenman-of-fantast/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Lees dit wat ik gevonden heb in de media en op google/websites!


http://www.partynet.nl/boekingsnieuws/zanger-martin-melro-blijkt-oplichter

1 opmerking:

  1. hij is hier in belgie ook goed bezig onder cv de haan al veel mensen moeten geld van hem hebben

    BeantwoordenVerwijderen