zondag 21 april 2013

VOC mentaliteit Gallische haan Tibaert

Gallische haan Tibaert een geïrriteerde, kwaadaardige gek, wrevelig, ziek mens! (schuilnaam filou_extra)

Tibaert die zijn mening propageert door uitlichten van aspecten en beelden die hij zo kiest dat leugens en waarheid door elkaar heen lopen.
De haan het symbool van waakzaamheid revolutie en valse trots we kunnen in het geval van Tibaert beter spreken van achterdocht en mensen tegen elkaar opzetten.

Als een haan zonder kop raast hij door twitter op zoek naar slachtoffers de  gewelddadige handelwijze van deze haan kent geen grenzen.

Stalken irriteren infiltreren elimineren (suspenden) de grootste hobby van een haan op oorlogspad.
Dag en nacht kukelt de valse haan je tl vol met zijn praatjes over allerlei mensen die hij haat zijn obsessie het lastig vallen van vrouwen, blogs over Hitler NSB en anti Joden, oorlog, Islam, anti kerk praatjes en Bach.
De haatpraat lijkt met de dag erger te worden onder aanmoediging van zijn extremistisch gevolg in zijn twitterlijst
Tibaert hanteert de omkeer truc hij is slachtoffer ipv dader, zijn alter ego's (fake acc), de jaloezie, de stank van het kippen kot de legbatterij doet menigeen walgen.
Voor alles is 1 ding duidelijk het gaat bij Fonske altijd over Alphons Scaf, Tibaert de haatbaard de egotripper van twitter! 
Als U niet luistert naar de kippen scheten die hij laat dan zult u het bezuren en gaat hij ook bij U gluren, U krijgt te maken met het stalk gespuis die hij op U afstuurt hij zal op wraak zinnen, daarna volgt de grote haatlijst van de fascistische haatkabouter Fons Scaf uit Maastricht 
De valse rode haan stuurt elke dag de lijst naar volgers met zijn suspend verzoek de 270 mensen die daar op staan offline te krijgen. Al dat niet lukt volgen de huil, klaag en spam verzoeken aan @support om mensen offline te krijgen.


Het enige waar @Tibaert nog een harde plasser van krijgt is van zichzelf, treiteren en stalken het is maar even dat U het weet.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten