zaterdag 7 december 2013

Tibaert en valse aangifte tegen Herman -samenspannen

Kopie 3 dec 2012 -@Tibaert (tibaert stuurt deze shit 1 jaar later weer eens op)

wie bedreigd en intimideert wie ?
(de fittie ging om belediging tweet nadat er uitgelokt werd o.a. versturen van NAW gegevens) 

Verhaaltje van Tibaert hieronder 

Een week geleden was ik op het politiebureau in Maastricht om aangifte te doen tegen Herman Falkenstein bekend onder ---  Vooraf een boel zoekwerk. Een lange middag op het politiebureau. Hopelijk nuttig. Ik deed dat omdat mij van een aantal kanten werd gevraagd me aan te sluiten bij een aantal anderen, w.o. Niels Scholten van “De Reaguurder”, Ina Dijstelberge betrokken bij OBA en mensen van “Moeten we niet willen”, een site die ik niet kende, die schuil gaan achter namen als @BenZonaaa en @cargawar.(HIJ VERGEET @JACSMITS en Kesteab ) De grap wil dat Ina me vanmiddag “ontvolgde” en de drie anderen me “blockten”.

JacSmits en vrienden op een fakeacc  Tibaert opstoken om aangifte te doen 


Tibaert zijn verhaaltje en screenshots hieronden 

Een ding is zeker, die “blockers” hebben geen kaas gegeten van politiek, hebben een grote bek en lak aan iedereen. Moeten we niet willen…! Lezen is voor hen te moeilijk gebleken en toch zijn ze alle drie met een site in de weer. Waar moet dat heen met Nederland?
screenshot 3 december 2012
U denkt toch niet dat nu mijn belangstelling is gewekt voor de site van dat stelletje asocialen? Maar ik ben er bijna… Ja, waar? In het Feyenoord stadion? Of een Chileens? Weten die mensen veel.
Niels Scholten noemt zijn Twitter account “AndieARBEIT”. Hoe komt het toch dat ik bij het horen van die naam onmiddellijk associaties krijg met “Arbeit macht frei”. Waarmee we meteen bij onze hedendaagse fascisten zijn aanbeland, die ook zo graag leuren met “vrijheid”.
Vorige week op het politiebureau, nu uren vanmiddag in de weer met een paar kloothommels,(hij bedoeld politieagenten) waarvoor je je ook nog je best gedaan hebt. En vervolgens komt Ina, ook zij is in de clinch met die onverlaat uit Oss. (Ina heeft dat zelf opgelost met Herman)
Ze is geen partij in mijn gevecht. Ze houdt van rust, beluister ik uit haar woorden. Nou ja, ik ook.  Ik heb dan maar op deze wijze gereageerd.
U begrijpt, ik heb er even schoon genoeg van. Voor gevechten deug ik niet en oorlog voeren verafschuw ik. Cargawar, AndieArbeit… Tot later…
Op verzoek van @cargawar hier de zoeklijst van Tibaert (26 november – 4 december) met als zijn reactie:
Wat zie ik vervolgens? Uniek, @cargawar geeft zichzelf een block:
Helaas, helaas, tegen zijn belofte en block in is hij een dagje later weer terug:
Nee, hij begrijpt weinig, onze lul de behanger. Ach, als het maar goed gaat met Feyenoord, de rest is bijzaak.

END

Aldus Tibaert ; http://tibaert.com/2012/12/03/cargawar-een-rotterdamse-lul-de-behanger/

Opmerking

Tibaert heeft dus valse aangifte gedaan

Sommige accounts die in een screenprint staan roelfina9april zijn daar bewust bij geplakt het is een fake acc dus slaan kant noch wal maar ja Tibaert is daar altijd heel creatief mee zoals we ondertussen weten !

Zijn kippenclub maakt lijsten vol fakeaccounts die uitlokken.

De fake accounts van Tibaert en zijn kippenclub http://batgirl666.blogspot.nl/2013/05/tibaert-stalkclub-en-de-fake-accounts.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten