zondag 16 maart 2014

Adam Curry en Demmink

Joris Demmink blijft, Adam Curry moet weg

Gepubliceerd door Micha Kat 1 september, 2008 in Algemeen.

GEENSTIJL, DE SITE VAN PEDOFIEL NEDERLAND, SLAAGT IN ‘OPERATIE KILL ADAM’

Het gaat hard tegen hard in de oorlog tussen de ‘pedofielen’ in de media onder leiding van het Telegraaf-concern en Stan de Jong en de ‘anti-pedo’s’ die worden aangevoerd door de webmaster van deze site. Nadat presentator Adam Curry uw webmaster in zijn programma op Arrow Classic Rock vrij baan had gegeven de affaire-Demmink uit de doeken te doen aan het Nederlandse volk, is bij De Telegraaf en Geenstijl gestart met een operatie ‘Kill Adam’ die op 12 juli (drie dagen na de uitzending op Arrow) begon met een sinistere toespeling op een toekomstig ‘helikopterongeluk‘ voor Adam Curry. Hierna werd Curry verder gesloopt in twee honende stukken op 31 juli waarna de Website van Pedofiel Nederland de operatie vandaag kan beeindigen (mission accomplished) met de kop: Adam Curry van radio geschopt. We feliciteren de helden van Geenstijl van harte met hun ‘overwinning’ ten dienste van het vrije woord! Let the pedophiles rule this country!


Dat met een ieder die ten strijde trekt tegen de mafia van kinderverkrachters maar snel en effectief mag worden afgerekend! Nu begrijpen we wellicht ook beter waarom collega Stan de Jong zich in de meest absurde en leugenachtige bochten wringt om Joris Demmink uit de wind te houden…. Hem wacht anders immers eenzelfde lot als Adam Curry! Want waarom zou Geenstijl wel een operatie ‘kill Adam’ beginnen, maar terugdeinzen voor een operatie ’sloop Stan?’ En nu wordt opeens ook stukken duidelijker waarom uw webmaster door de pedofielen-lobby van De Telegraaf reeds werd ontslagen nog voordat hij een letter op papier had gezet! En als klap op de vuurpijl hoeft het ons nu ook helemaal niet meer te verbazen dat De Telegraaf zelf in de affaire-Demmink een draai van 180 graden heeft gemaakt en van anti-pedo opeens 100% pro-Demmink (is nu immers ‘slachtoffer van een mafia-complot‘) is geworden! Geachte lezers: we hebben hier te maken met het grootste complot uit de geschiedenis van de Nederlandse media! Uw webmaster moet wel zeggen dat de theorie van Wiecher ‘de rammende rechter’ Wedzinga door dit alles steeds geloofwaardiger wordt: blijkbaar staan er in de affaire-Demmink belangen op het spel die het voorstellingsvermogen van de doorsnee Nederlander verre te boven gaan…
Dan nog wat. Adam Curry heeft tegen uw webmaster gezegd dat hij op de affaire-Demmink zou terugkomen als het Amsterdamse gerechtshof de definitieve beslissing heeft genomen de man boven de wet te stellen door vervolging te verbieden. Het lijkt derhalve in de rede te liggen dat deze beslissing nu aanstaande is en dat Curry dus snel moest worden weggewerkt voordat hij via een nieuwe Demmink-uitzending met uw webmaster (’pedofiele justitie-topman Demmink wordt niet vervolgt, Demmink mag doorgaan met het verkrachten van kinderen op kosten van de belastingbetaler’, dat soort teksten) een waar volksoproer zou kunnen ontketenen. Mede dankzij De Telegraaf gaat dat nu dus allemaal niet door en kan Demmink ongestoord doorgaan met zijn ‘opbouwwerk’!


Commentaar:


Adam Curry was de enige persoon van de gevestigde media (Arrows) die wat van deze kwestie durfde te zeggen. Als signaal naar andere journalisten is de man weggewerkt. 
GeenSStijl zal wel weer een artikel schrijven over het kapot scheuren van kinderen [sic]. Of het volblaffen [sic] daarvan, verwijzend naar kinderporno met honden. Afgewisseld met wat tieten, filmpje over geweld en daarna nog een topic om de frustraties van het volk op te wekken en te kanalisren richting het gewenste doel. Business as usual. 
Je schreef: Kinderen verkrachten op kosten van de belastingbetaler. Wat dacht je van marteling met dood als gevolg en lustmoorden? Een misdaad vreselijker dan dit kent de mensheid niet.


Chronological facts of the case-Demmink through 2010

1 September 2008: Adam Curry is discharged from Arrow Classic Rock.
http://www.investigatedemmink.com/index.asp?idmenu=3&title=Timeline_of_Events#.UyX4lqh5OZk

Adam Curry woonde in Salomonson-martelpand #Demmink http://www.klokkenluideronline.is/2008/07/adam-curry-woonde-in-salomonson-martelpand/
DSC 805 Adam curry over de verboden radiouitzending:

Arrow radio uitzendingen  Adam Curry 

No Agenda Show met Adam Curry en John C Dvorek 
http://www.noagendashow.com/donations/


John C. Dvorak Geverifieerd account

@THErealDVORAK

The number one Twitter user with a blue and green icon for an avatar.

West Coast USA · channeldvorak.com


Adam Curry

@adamcurry

Lone Wolf Belligerent from the Drone Star State
Camp MoFo, Austin Texas · curry.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten