zaterdag 8 december 2012

Demmink nieuws artikelen

#demmink #demminkdoofpot Advocate Van der Plas op Radio 1: ‘Herzieningsverzoek zaak Baybasin tergend langzaam’ https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/advocate-van-der-plas-op-radio-1.html


Turkse krant Haber Demmink araştırtması genişliyor

http://www.sonhaber.nl/gundem/demmink-arastirtmasi-genisliyor-h29651.html#deroestigespijker Demmink sinds 20 januari 2014 formeel verdacht van zedenmisdrijven http://www.deroestigespijker.nl/pagina/module/demmink-sinds-20-januari-2014-fo.html 


Brandpunt over vervalst bewijs in affaire Baybasin / Demmink - Katholiek Nieuwsblad http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/5646-brandpunt-over-vervalst-bewijs-in-affaire-baybasin-demmink via @KNieuwsblad

De Turkse methode

Huseyin Baybasin zit levenslang in de Nederlandse gevangenis, veroordeeld voor drugshandel en het opdracht geven tot twee liquidaties. Maar de kans is groot dat zijn rechtszaak binnenkort herzien wordt. Dat zegt Ton Derksen, de hoogleraar rechtsfilosofie die Lucia de B. op vrije voeten kreeg. Hij concludeert in zijn nieuwe boek dat deze week verschijnt dat Baybasin onschuldig is. Henk van der Aa over een mogelijke nieuwe justitiële dwaling van formaat. 

'Politie vervalste tapgesprekken Baybasin' - Binnenland - VK http://s.vk.nl/3652890 via @volkskrant

Demmink ziet af van horen getuigen http://www.nu.nl/binnenland/3763108/demmink-ziet-af-van-horen-getuigen.html 

Demmink hoeft geen getuigenverhoor - Katholiek Nieuwsblad http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/5585-demmink-hoeft-geen-getuigenverhoor via @KNieuwsblad 

Demmink moet tegenwoordig zijn dure elite advocaat zelf betalen 

Sleutelfiguren in
het Rolodex-netwerk


Ondertussen is er geen spoor van rook, zoekt Opstelten nog steeds naar zijn bonnetjes en zal dat ook nooit iets worden, en ook PG Aben "is het naar zijn mening niet duidelijk hoe het geschetste scenario enige druk kan betekenen voor de minister van Justitie. Een tip: Wellicht is het niet onaannemelijk dat Aben, Opstelten, Teeven, en nog een hele rits niet onmiskenbaar onmisbaar zijn. Zonder een Parlementaire enquête deel 2: IRT-the sequel zullen we daar nooit achterkomen. Nou ja, eigenlijk zijn we er allang achter, alleen mag het niet officieel worden bevestigd. Liever blijven we ontkennen dat onze overheid (nog steeds) corrupt is! De conclusie van Aben was bijna goed:

http://www.hethaagsecomplot.nl/20140429-sleutelfiguren-in-het-rolodex-netwerk.htm 

Ducedo, de codenaam van Charles Geerts.

http://demminkfacts.wordpress.com/2012/10/20/de-anonieme-getuige-bij-de-helsinki-commissie/

De schaakzet van Demmink http://crimesite.nl/column/wicher-wedzinga/28538-schaakzetten-van-demmink

Schokkend

Wat resteert is voor de uitkomst van deze procedure niet van belang, maar niettemin meer dan schokkend. Er lijkt sprake te zijn van corruptie op het hoogste justitiële niveau. Waarom is dat zo lang verborgen gebleven? Wie zitten er achter? Wat stellen die onderzoeken van Rijksrecherche en BVD eigenlijk voor? Wat zijn de politieke consequenties? En in de tweede plaats rijst de vraag hoe het mogelijk is dat een secretaris-generaal van justitie die, hoe je het ook wendt of keert, meer of minder chantabel is, zich zo lang op deze positie kan handhaven?
Ik vrees dat het de vragen zijn die het langst blijven hangen. Ik hoop dat de Tweede Kamer het oppikt en er adequaat op reageert. Maar veel vertrouwen in de politiek heb ik niet.
Om maar even in de schaak termen te blijven ;
Retrograde-analyse, BlindschaakMatpotentieel, Narrenmat, Afgebroken partij, Eeuwig schaak

Teeven heeft gebrek aan bèta-inzicht De dealmaker Teeven -> http://www.vn.nl/Meer-dossiers/Crime/Artikel-Crime/De-dealmaker-waarheidsvinding-volgens-Fred-Teeven.htm
Van Eijk en DemminkPeter r de Vries is een complot gekkie #GeenStijl'Waarom houdt Opstelten zijn mond niet inzake Demmink?' - opinie - VK http://s.vk.nl/3639336 via @volkskrant

Opstelten de Minerva biker


Opstelten: ik heb gezegd dat ik geloof in zijn onschuld http://nos.nl/l/637117 via @NOS
NRC inzake de uitlatingen van Opstelten
Hirsch Ballin loog over de Benoit zaak

Volgens het O.M. was hier echter niets van waar, hierop volgde wederom een hard oordeel van de Rechtbank. Hirsch Ballin loog over de Benoit zaak en de Turkse heroïnehandel, aldus de rechter.
Is hier sprake van geen rook, laat staan vuur?  Volgens Ivo Opstelten liegen ministers niet, maar van dit soort berichtgeving worden wij op zijn zachts gezegd toch wel weer een beetje wantrouwig.
In hoeverre zijn minsters bereid om te liegen als het over de verhalen over Joris Demmink gaat?


Volgens secretaris-generaal Ton Annink heeft de homo-emancipatie binnen de krijgsmacht sinds de oprichting van de stichting, 25 jaar geleden, grote sprongen vooruit gemaakt. Gayparade
Pédocriminalité - Affaire Rolodex - Joris Demmink (Hollande) http://www.agoravox.tv/tribune-libre/article/pedocriminalite-affaire-rolodex-36830#commentaires 

Korthals-Altes + Demmink http://wp.me/p35w6n-7s
C.S. Lewis, Peter R. de Vries, Joris Demmink en de Gyges-denkfout - Katholiek Nieuwsblad http://www.katholieknieuwsblad.nl/commentaar/item/5487-c-s-lewis-peter-r-de-vries-joris-demmink-en-de-gyges-denkfout via @KNieuwsblad

Aanvullende planning getuigenverhoor De Roestige Spijker http://www.rechtspraak.nl/Organisatie/Rechtbanken/Midden-Nederland/Nieuws/Pages/AanvullendeplanninggetuigenverhoorDeRoestigeSpijker.aspx


Planning

  • 11 april, 09:00 uur, voormalig hoofdredacteur Gay Krant
  • 11 april, 13:30 uur, voormalig verandermanager bij het Ministerie van Justitie
  • 15 april, 09:00 uur, voormalig rechercheur 
  • 15 april, 13:30 uur, voormalig hoofd facilitaire dienst van Justitie chef CIDBrief van Huet en Molenkamp inzake Baybasin en Demmink 'Demmink is aangesteld terwijl BVD de verhalen kende' - Katholiek Nieuwsblad http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/5434-demmink-is-aangesteld-terwijl-bvd-de-verhalen-kende Joris Demmink 

-          JD [Joris Demmink] wordt van zeer ernstige misdrijven beschuldigd. Misbruik van zijn (machts-)positie wordt aangevoerd als argument waarom hij er tot nu toe mee is weggekomen.
-          De arm van JD reikt tot de top 100 van de zittende [rechters] en staande[Openbaar Ministerie] magistratuur.
-          Angst, echte angst voor repercussies is wat voortdurend een rol speelt. De verwevenheid van (delen van) de pers met het topcircuit (inclusief het Koninklijk Huis) in Den Haag en daarbuiten is een feit.
-          Integendeel, hoewel deze “leugenaar onder ede” [rechter Westenberg]schuldig is, heeft de Raad van de Rechtspraak, dus de belastingbetaler, zijn proceskosten van € 136.000 voor 100% vergoed. Bovendien heeft Hirsch Ballin deze verkeerde rechter een “tantième” van € 75.000 gegeven.
-          Even bedenkelijk is dat ondanks de veroordeling van Westenberg door het Hof te Amsterdam op 23 juni 2009, Justitie hem ongemoeid liet… [Na aangifte] moest Westenberg per 1 oktober 2009 aftreden, zij het 15 jaar te laat.
-          Opvallend is dat Demmink mij [Micha Kat] nooit heeft aangepakt wegens mijn artikelen over zijn pedofilie.
-          Voormalig minister [van Justitie] Donner heeft in 2003 m.b.t. zijn secretaris-generaal verklaard dat: “geen sprake is van rook laat staan van vuur”. [Let wel: nadat in 1994 de naam van JD in De Telegraaf wordt genoemd in verband met misbruik van kinderen; in 1998 Netwerk rapporteert over een grootscheeps onderzoek door een Rotterdams politieteam over handel in kinderen; en in 1982 de MIVD al een rapport had geschreven].
-          Sinds 1998 is gepubliceerd in zowel de schrijvende media als op tv (o.a. NOS, NOVA en Netwerk) over pedofielennetwerken en de mogelijke rol daarin, of daarbij, van justitiële ambtenaren en de betreffende secretaris-generaal.
-          Diverse bronnen bevestigen de benoeming van de SG in 2002 [door minister Donner] onder belastende omstandigheden.
-          In de zogenoemde “Wabeke papers” (gespreksverslag dd 28 augustus 2003 met de voormalige hoofdofficier van Justitie Wabeke) wordt de pedofilie van de secretaris-generaal bevestigd.
-          Welk hoger belang wordt er gediend (of afgedekt) door het steunen van JD, zonder dat de verdachtmakingen met feiten worden weerlegd?
-          Tot het Nederlandse pedo-netwerk behoren kennelijk leden tot in de hoogste kringen; vermoedelijk een oud-advocaat van de Koningin, twee hoofdofficieren van Justitie, een oud-bewindsman en een Amsterdamse professor.
-          In de ‘Runderkamp papers’ staat dat Demmink een politie-onderzoek zou hebben gefrustreerd door informatie door te spelen aan de verdachten.
-          Dit ‘Embargo-onderzoek’ van hoofdofficier Vrakking werd volgens De Telegraaf ‘geneutraliseerd’ door de waarnemend Procureur-Generaal Rene Ficq.
-          In 2000 trok Demmink reeds de aandacht van de research-redactie van het NOS Journaal, die onderzoek deed naar de vraag of de affaire-Dutroux vertakkingen had in Nederland.
-          Volgens onze CRI-bron zou de aanleiding tot het naar buiten dragen van Joris bij Defensie [in 1982] van seksuele aard zijn geweest.

Pownews 26 maart: Opstelten en Demmink in zelfde jaarclub https://www.youtube.com/watch?v=W_XKLlSpFXA


VIDEO Joris Demmink was volgens de voormalig hoofdofficier van justitie in Amsterdam Hans Vrakking wel degelijk in beeld in het Rolodex-onderzoek. Dat zegt hij in een interview met NRC Handelsblad. Het onderzoek liep volgens Vrakking stuk na bemoeienis van topambtenaar Borghouts.

Nieuwe ontwikkeling in zaak Demmink http://nos.nl/l/626768 via @NOS


'Demmink was wél in beeld bij onderzoek seksfeestjes' - AD.nl http://s.ad.nl/3620684 via @ADnl 

'Demmink wel degelijk in beeld bij Rolodex' volgens Vrakking  - Katholiek Nieuwsblad http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/5408-demmink-wel-degelijk-in-beeld-bij-rolodex via @KNieuwsblad

Vrakking -> foto 

GeenStijl: Harry Borghouts (GroenLinks) hielp Joris Demmink  - http://bit.ly/1dasxfVJDTV Afl.100 - Joris D. weg ermee

WantToKnow.nl – Peter de Vries in zijn hemd bij Boulevard..? http://www.wanttoknow.nl/nieuws/peter-de-vries-in-zijn-hemd-bij-boulevard/ via @wanttoknownl

Poot wijst Tweede Kamer op moord journalist en eist parlementair onderzoek - Katholiek Nieuwsblad http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/5401-poot-wijst-tweede-kamer-op-moord-journalist-en-eist-parlementair-onderzoek via @KNieuwsblad

PeterrdeVries complotmaffia bij RTL->Fred de Brouwer heeft het zelf gedaan 'Bekende namen in zedenzaak Demmink' http://www.telegraaf.nl/t/22353489 via @telegraaf
GeenStijl: TwitCourt. #Demmink dag twee: Fred Teeven - http://bit.ly/1cBgtPb 


De beerput moet maar eens open' - RTL LATE NIGHT
Voormalig topambtenaar toch vervolgd voor misbruik http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/oud-topambtenaar-demmink-vervolgd#node_728006 

Uit het dossier-Joris Demmink: het Anne Frank Plantsoen #Panorama

http://www.de-stek.info/hvv/index7f387f38.html?pagina=7368 


JD TV Afl.6 - Frank L. Deel 1 van 3


Demmink-doofpot en het young boys networkU kunt niks geloven van de Demmink-zaak. U kunt alles geloven. De believers halen alles erbij vooral op deze site. De tegenstanders menen dat er weinig bewijzen zijn, en vinden het een schande dat mensen onterecht worden beschuldigd. Het is een grijs verhaal, een pijnlijk grijs verhaal, waarbij het politieke establishment steeds meer heeft uit te leggen. Gisteren dook ineens de naam op van Jan Wolter Wabeke, de man die ons moest bevrijden van woekerpolissen. Is hij ook al betrokken bij een pedo-netwerk, zoals een agent beweert? Bij hem werd niks gevonden in een onderzoek, terwijl de echte verdachte Demmink niet werd meegenomen in een grootscheeps OM-onderzoek. Dit wordt een tv-serie! VARA, zaterdagavond. Die is waarschijnlijk minder spannend dan de werkelijkheid. Nog een leuk complot-weetje. Wabeke komt uit Best.De plaats waar de Gay-krant is gevestigd, het periodiek dat als eerste berichtte over Demmink’s vermeende pedo-activiteiten. Doe er mee wat u wilt! Rob Hoogland, Telegraaf-columnist, maakt vanochtend de beste grap over het young boys network
#demmink #demminkdoofpot ;Auto met chauffeur reed weg richting Muntplein. Daar zat 'Joris' al aan hem ; https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/auto-chauffeur-joris-demmink.html

'Geloofwaardige' getuigenverklaring in ontuchtzaak Demmink - BNR Nieuwsradio http://www.bnr.nl/nieuws/724958-1403/geloofwaardige-getuigenverklaring-in-ontuchtzaak-demmink #BNR


Joris Demmink * Trial Update!! (subs)


Heel het internet en z'n transatlantische buren weten al jarenlang wat voor hel deze getuige is doorgegaan. Maar nu is het eindelijk onder de rechter, dus is het ineens geen bizarre aluhoedjestheorie meer en heeft de voltallige Nederlandse pers plots wél interesse in de zaak. De hashtag #demmink was nooit eerder zo pijnlijk voor de kinderverkrachter. Pardon, vermeende kinderverkrachter.


Voorts is opvallend dat er
binnen de VVD –net als binnen het departement en binnen de rechterlijke machteen
homo- en pedo-cultuur is ontstaan waarbij meerdere (ex)partijprominenten
zijn genoemd als kindermisbruikers: Ed Nijpels, Frank van Dalen, Frits Huffnagel,
de ondernemer uit Rijswijk Huub T. en de eerder genoemde Henk Koning.

http://www.yourversion.com/index.php?p=viewpage&url_id=17528679 
Pedocriminelen en het slijk der aarde
http://www.boublog.nl/2009/11/08/pedocriminelen-en-het-slijk-der-aarde/ 

Zaak-Demmink voor rechter http://nos.nl/l/618707 via @NOS

Turkse krant ->Joris  Demmink davası başladı http://www.sonhaber.nl/gundem/joris-demmink-davasi-basladi-h28029.html 

‘GGD Amsterdam betrokken bij jongensprostitutie in Demmink affaire’ http://shar.es/FLoif 

Getuige Bart van Well verklaarde vanochtend dat hij door de GGD werd teruggebracht naar het bordeel aan de Insulindeweg in Amsterdam nadat hij daar was weggegaan op 16 jarige leeftijd. De naam van de betreffende GGD’er is Raphael Beth. Deze Beth zou zelf pedofiel zijn en ook zijn veroordeeld


GGD IN PEDOCOMPLOT http://www.klokkenluideronline.is/2014/03/ggd-in-pedocomplot/ #demmink 

#demmink #demminkdoofpot Demmink: vlekkeloze carrière en lief voor zijn moeder 

https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/demmink-carriere-moeder.html
Gereformeerd en katholiek contra Demmink, in NRC en Volkskrant

Oud-directeur Koepelgevangenis Breda gehoord in jongerenprostitutiezaak rond topambtenaar Demmink http://brabantn.ws/JlF via @OmroepbrabantNederlandse ambassade VS verwijdert webpagina over Demmink - Katholiek Nieuwsblad http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/5225-nederlandse-ambassade-vs-verwijdert-webpagina-over-demmink via @KNieuwsblad

terugkijken -Eenopeentv Jinek in gesprek met inzake doofpot

'Verkrachtingsonderzoek Demmink duurt een jaar' - Binnenland - VK http://s.vk.nl/3591463?utm_source=twitter&utm_medium=web#.UvPgkUlgioo.twitter via @volkskrant


Demmink Thailand en Londen 2003


Naar verluidt dook Demmink zijn naam namelijk al zo’n tien jaar geleden op bij twee onafhankelijke politieonderzoeken binnen het wereldje van de jongensprostitutie. Er zouden ook toen al verschillende belastende verklaringen zijn afgelegd in de richting van de steeds hoger in het zadel zittende Joris. Maar als respectievelijk hoofd van de directie Politie en directeur generaal Rechtspleging verkeerde hij in een goede positie om de hem bedreigende draken het hoofd te bieden. En die positie is daarna alleen nog maar verbeterd. Vandaar dat recentelijk bij vuurspuwende monsters als de Gaykrant en Panorama in een handomdraai de vlam werd gedoofd. Dat onze hoogste crimebuster daarmee ook zijn maliënkolder en zijn zwaard weer een tijdje op de rommelzolder kan deponeren lijkt echter wat al te optimistisch. Buiten de berichten over genoemde politieonderzoeken gonst het in het riolenstelsel van de Nederlandse journalistiek ook van geruchten over Joris’ escapades in Thailand en in een Londen’s hotel (Elmguesthouse). Bij dat laatste evenement zou de Metropolitan Police zelfs een verbaaltje hebben opgemaakt dat via Interpol bij een Nederlandse politie-instantie terecht zou zijn gekomen.

http://www.stelling.nl/followup/


  • 05.04.2007 JD zou contacten hebben met crimineel Willem Holleeder en vastgoedmagnaat Johny Wijsmuller. Hij werd gezien in burgemeester Pauline Krikke’s Arnhem, een hotel in London (bekend bij interpol), Pinnochiobar te Praag[NOS], Thailand[NOS], Roemenië en de zuidkust van Turkije[kmk]
  • http://boinnk.nl/blog/tag/joris-demmink/


Pedonetwerk UK -Nederland EGH


Krol: 'Verhalen over Demmink werden bevestigd vanuit top van diens ministerie' - Katholiek Nieuwsblad http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/5158-krol-verhalen-over-demmink-werden-bevestigd-vanuit-top-van-diens-ministerie via @KNieuwsblad


Krol klapt uit de school over Demmink http://www.telegraaf.nl/t/22257218 via @telegraaf


TROS Nieuwsshow -Waar rook is, is vuur?: Uitzending 25 januari 2014 -


Klassenjustitie: uw belastinggeld gaat nog steeds naar Demmink  http://www.hpdetijd.nl/2014-01-24/klassenjustitie-uw-belastinggeld-gaat-nog-steeds-naar-demmink/ #Demmink 


Congreslid tevreden met 'Demmink' http://nos.nl/l/601892 via @NOS

Een onontwarbare kluwen van geruchten en feiten via


Hollanda Adalet Bakanlığı Eski Genel Sekreterinin Cinsel İstismar Davası haberi http://www.haberler.com/hollanda-adalet-bakanligi-eski-genel-sekreterinin-5572009-haberi/ #demmink 


Demmink: http://youtu.be/dXqPNXKc6rI via @youtube

Politie getuigt in zaak-Demmink http://nos.nl/l/587605 via @NOS


#demmink #demminkdoofpot Lijst getuigen bekend die De Roestige Spijker wil horen in Demmink-zaak https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/lijst-getuigen-bekend-die-de-roe.html

Joris Demmink heeft agenda teruggevonden' - Katholiek Nieuwsblad http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/4933-joris-demmink-heeft-agenda-teruggevonden via @KNieuwsblad
Stichting wil getuigen onder ede horen over zaak-Demmink - Binnenland - VK http://s.vk.nl/3561293?utm_source=twitter&utm_medium=web#.Uqy9UVFw00U.twitter via @volkskrant


#demmink #demminkdoofpot NOS en Opstelten bij Raad van State, Donner moet Demmink-brand blussen https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/nos-en-opstelten-bij-raad-van-st.html


EenVandaag :: Wordt oud-topambtenaar Demmink vervolgd? http://www.eenvandaag.nl/criminaliteit/47499/wordt_oud_topambtenaar_demmink_vervolgd_?autoplay=1

GeenStijl: EXCLUSIEF! De afspraken tussen Krol en Demmink - http://bit.ly/1hyN2PG


Demmink scandal on russian news video -> http://www.youtube.com/watch?v=hX85WOVHUHI 


Kamervragen Demmink gecorrigeerd weer beschikbaar
http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/4540-kamervragen-demmink-gecorrigeerd-weer-beschikbaar.html  
   


#demmink #demminkdoofpot OM zet alles op alles om Demmink, Donner en Hirsch Ballin te redden https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/om-zet-alles-op-alles-om-demmink.html


Nieuw onderzoek in zaak tegen Joris Demmink http://nrch.nl/33yg via @nrc


Demmink wil geen getuigenverhoor Hoezo heeft U wat te verbergen mr Demmink?
#deroestigespijker Demmink verzet zich tegen getuigenverhoor http://www.deroestigespijker.nl/pagina/module/demmink-verzet-zich-tegen-getuig.html

Dutch courts reluctant to take on Demmink cases #demmink http://www.amsterdamherald.com/index.php/rss/969-20130909-dutch-courts-reluctant-to-take-on-demmink-cases-netherlands-dutch-justice


Heeft Demmink 'blind geluk' gehad?
Waarschijnlijk gehangen
Nordholt vertelde daarop dat chauffeur Mosterd die morgen in 2004 bij de politie zou komen voor verhoor. Mosterd was de chauffeur van Joris Demmink, de toenmalige secretaris-generaal van Justitie. Volgens de politie zou Demmink - over wie in 2003 publicaties in de pers waren verschenen: hij zou het Anne Frankplantsoen in Eindhoven bezoeken om seksuele contacten te leggen met minderjarigen - wel degelijk in dat plantsoen zijn geweest. Mosterd overleed onverwacht de dag voor het verhoor op vijftigjarige leeftijd. Volgens Nordholt was dit voor Demmink "blind geluk" omdat deze bij verhoor van Mosterd waarschijnlijk gehangen zou hebben.
lees verder bij de bron


GeenStijl: Joh. Rechters durven Zaak Demmink niet aan - http://bit.ly/19Bv5Oa

Rechters worstelen met Demmink zaken.   
Terug luisteren   - 
vanaf 18 min


Gezocht: rechter voor Demmink-rechtszaak

Rechters worstelen met Demmink-zaken - Binnenland 
http://s.vk.nl/3506291?utm_source=twitter&utm_medium=web#.Ui2XsVyIKsc.twitter

THE BIGGEST ELITE PEDOPHILE RING COVER UP!!!Geniale doofpot of grootse karaktermoord? - Archief - VK
http://s.vk.nl/3461825?utm_source=twitter&utm_medium=web#.UjH8K6n8oYU.twitter

GeenStijl: Joris Demmink niet vervolgd 'vanwege landsbelang' - http://bit.ly/16CleUU
Herhaalt de geschiedenis rondom Demmink zich? interview met Yvonne Keuls levenlang.nl/yvonne%20keuls

Elite Pedophile Scandal Explodes  #Demmink onderzoek We are changed

Kort geding om informatie over Demmink http://telegraaf.nl/s/21712267 via @telegraaf

Inmiddels in alle media AD Parool Trouw Volkskrant NRC Pownews en Turkse media
behalve #NOS en #RTLnieuwsAPS: Kort geding tegen Justitie over achterhouden Demmink-informatie @ http://perssupport.nl/apssite/persberichten/full/2013/07/07/Kort+geding+tegen+Justitie+over+achterhouden+Demmink-informatie#.Udl1heoaTkF.twitter

Tecavüzde kan donduran iddia - Gerçek Gündem

Politie onderzoek ingesteld naar Demmink inzake  het verkrachten van jongens Turkije
http://www.gercekgundem.com/?p=554916#.Udldq00wg65.twitter

How To Deduct Whether Dutch News Broadcasts About Joris Demmink Case Are Rigged http://wp.me/pXW94-f9L 


: Presidenten rechtbanken kwamen elk jaar bij thuis dineren.

TROS Nieuwsshow: Uitzending 06 juli 2013 - http://tinyurl.com/lhnbyta #Demmink


PowNed: Roep om getuigenverhoor in zaak Demmink - http://bit.ly/15YBBdY #Demmink


Getuigenverhoor geëist. Media-stilte rond Demmink brokkelt af 
http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/4151-getuigenverhoor-ge%C3%ABist-media-stilte-rond-demmink-brokkelt-af.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

#deroestigespijker Roestige Spijker wil stafambtenaar Justitie horen over Demmink http://www.deroestigespijker.nl/pagina/module/roestige-spijker-wil-stafambtena.html

Stichting vraagt getuigenverhoor over Demmink http://telegraaf.nl/s/21695575 via @telegraaf 

Stichting vraagt getuigenverhoor over Demmink - BINNENLAND - PAROOL http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/3468368/2013/07/01/Stichting-vraagt-getuigenverhoor-over-Demmink.dhtml#.UdIdDAUeFZ1.twitter via @Het_Parool

Top-ranking officials 'must have known' of child abuse allegations against Joris Demmink
http://www.amsterdamherald.com/index.php/rss/888-20130620-justice-officials-claim-child-abuse-allegations-against-joris-demmink

2 Prison Directors Had A Notary Take A Deposition Regarding Their Information About Alleged Pedophile Joris Demmink
DemminkFacts | De Demmink feiten op een rij -

#demmink #demminkdoofpot Gevangenisdirecteur meldt: Assistente Demmink moest jongens regelen https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/gevangenisdirecteur-meldt-assist.html

Voormalige gevangenisdirecteuren: 'Demmink was geïnteresseerd in jonge jongens' http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/06/voormalige-gevangenisdirecteuren-demmink-was-ge-nteresseerd-in-jonge-jongens#.UcMktWds5x0.twitter


Verklaring Van Huet 17-5-2013


Dossier Demmink 
Demmink begin van het einde

Topambtenaren getuigen tegen Demmink - KN Nieuws
GeenStijl: Onverwachte doorbraak in de Demmink Doofpot -

Voormalige topambtenaren leggen verklaringen af over Demmink - Binnenland - VK http://s.vk.nl/3461802?utm_source=twitter&utm_medium=web#.UcMA55JaBQA.twitter 


Hoe ‘Pedo Grandmaster Demmink’ bij De Witte ‘aan tafel’ ging. 
http://wp.me/p1rJO5-3n0 via @AmsterdamNoir 

#demmink #demminkdoofpot Pleidooi in zaak Roestige Spijker vs Demmink vertraagd: advocaat Knijff twee maanden afwezig! 
https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/pleidooi-in-zaak-roestige-spijke.html

#demmink #demminkdoofpot Rebecca Project kwalificeert justitiedelegatie als "TEAM PEDOPHILE, The Pedophile's Dutch Lobbying Team"
https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/rebecca-project-kwalificeert-jus.html

#demmink WSJ Congressman expresses 'grave concern' questions remain unanswered about pedophilia accusations Demmink https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/wall-street-journal-congressman-.html
GeenStijl: Handig! Officieel pedobord voor in de pedotuin - http://bit.ly/101NEDN #Demmink


 
GeenStijl: VIDEO. Russische StaatsTV over Joris Demmink - http://bit.ly/ZmW5tl

Demmink - Putin hits back videoJournalisten zouden zich moeten schamen inzake de stilte rondom Myra Radio. Robert Rubinstein


Reuters over :  


Attorney for Turkish Sexual Abuse Victims of Former Dutch Justice Ministry SG Joris Demmink Cautiously Optimistic
 
Turkse regering stelt onderzoek in naar affaire Demmink http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/3505-turkse-regering-stelt-onderzoek-in-naar-affaire-demmink.html

 Turkish sexual abuse victims get Special Prosecutor to investigate former Dutch Justice Minister Joris  

Report on Human Trafficking Issues to the Winter Meeting of the OSCE Parliamentary Assembly  Case  …


Minister beantwoordt Kamervragen Demmink  
 
Opstelten ontwijkt vragen in affaire Demmink: Minister Opstelten zegt zich bewust te zijn van resolutie 83...

Opstelten weigert actie in zaak-Demmink http://www.nu.nl/politiek/3351448/opstelten-weigert-actie-in-zaak-demmink.html via @NUnl

Letter from Project protesting the appointment of to committee.

GeenStijl: Donderdag Demminkdag ging niet door. COMPLOT! - http://bit.ly/XPZ24S


EXPLOSIEVE FRISO-BRIEF VAN WIJLEN WILLEM OLTMANS * OLTMANS HAD DIEPE KENNIS VAN PEDO-NETWERKEN
Demmink is op 24 oktober 2012 benoemd als lid van het NHC, drie weken na de briefing voor het US Helsinki comité
NHC Netherlands Helsinki committee in Den Haag 070-3926700

Studie/Minerva vriend van Opstelten Demmink -> Ian de Jong
http://nl.linkedin.com/pub/ian-de-jong/46/5a8/17a 


Demmink nieuw lid Helsinki Committee: "Onkreukbaar, een hele goeie man 


Accused pedo is member Helsinki Commission. No wonder no investigation in Netherlands.

Nils Muižnieks unknowing of reputation #demmink … 
http://www.wearechangerotterdam.tv/buitenlandse-gasten/nils-muiznieks-unknowing-of-reputable-nhc-member/


Officiële bekendmakingen verwijderd? Opnieuw: CDA stelt kamervragen over #Demmink. En de doofpot http://wp.me/p1nlEY-7lw 

Interessant nieuw artikel over . Misdrijven gepleegd door politie en openbaar ministerie:

#Demmink demonstratie DenHaag 28-10 poster #projectDemmink

Nederlandse Vereniging van Journalisten NVJ eist einde intimidatie tegen Turkse journalist Kazmali  
donderdag 24 januari 2013 | In een brief aan de Turkse ambassadeur Uğur Doğan heeft de NVJ gevraagd de bedreigingen tegen de Turkse journalist Burhan Kazmali direct stop te zetten. Kazmali bracht als eerste het nieuws naar buiten over beschuldigingen tegen Joris Demmink, voormalig secretaris-generaal van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, van sekstoerisme tijdens bezoeken aan Turkije in de jaren negentig. Kazmali werd meerdere malen bedreigd en recent mishandeld.

Investigate Demmink

  Obama picture -foto Yes ladies and gentleman we got him #demmink #JorisDemmink #projectDemmink

'John Kerry moet Joris Demmink aan de orde stellen'

Rebecca Project for Human Rights Urges Senator John Kerry (D-MA) to Discuss the Scourge of Child Trafficking in the Netherlands and the Dutch Government's Apparent Complicit Actions in Covering Up Pedophilia Accusations
http://www.reuters.com/article/2013/01/22/rebeccaproj-kerry-idUSnPnDC46617+160+PRN20130122

De zaak is vooral interessant -want er is nog geen afloop- vanwege de vermeende obstructie van de rechtsgang, de klassenjustitie en de doofpot. Van zowel de Nederlandse rechtsstaat als de politieke klasse die had moeten optreden staat de geloofwaardigheid op het spel. Da’s omvattender dan het nooit goed te praten onrecht dat een individu als Demmink anderen aandoet.

Berichtgeving over pedofilie heeft haken en ogen: Demmink
http://wp.me/p1nlEY-7hj via @KnightKortLang

EU, Wilders en Demmink. 'De drie roestige spijkers die Nederland doen etteren' - VK via

CDA wil opheldering over bedreigingen zaak-Demmink
(Novum) - Het kabinet moet opheldering geven over de Turkse mannen die zouden worden bedreigd vanwege hun poging om alsnog vervolging in te laten stellen tegen Joris Demmink
http://dossiers.nieuws.nl/binnenland/cda/734673/CDA_wil_opheldering_over_bedreigingen_zaak-Demmink

vragen en inzake  
 

1. geeft minister toe aan VS dat onderzoek niet grondig was?
2. Kan de regering aangeven over resolutie in VS Congres klopt?
3. Worden slachtoffers bedreigd en kunnen ze beschermd worden? 
CDA'ers dienen vragen in over zaak-Demmink http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/01/cdaers-dienen-vragen-in-over-zaak-demmink#.UO8e51Edsig.twitter

#demmink #demminkdoofpot Het rapport van de Stichting Expertgroep Klokkenluiders i.o. https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/stichting-expertgroep-klokkenluiders-over-demmink.html

Atty. urges 113th Congress to further investigate claims of intimidation against Demmink victims by Turkish authorities 
Zorgen om Demmink-motie in VS 
bron ; http://nos.nl/artikel/453803-zorgen-om-demminkmotie-in-vs.html via @NOS

http://georgeknightlang.files.wordpress.com/2012/12/popvox.jpg

bron ; https://www.popvox.com/bills/us/112/hres838


'Turkse getuigen in zaak-Demmink bedreigd en mishandeld'


Mr Luca VOLONTÈ (EVP)  Europese Volkspartij stelt schriftelijke vragen over Demmi https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/europese-volkspartij-stelt-schri.html


Open brief aan de NOS
bron :  http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/open-brief-aan-de-nos-over-mensenhandel-en-kindermisbruik/#.UOJjwL16hSs.twitter

Dutch pedophile exposer to stand trial, high-ranking pedophile still walking free #demmink
bron ; http://www.arrestdemmink.com/index.asp?idmenu=4&title=News_and_Letters_from_Non-Profit_Organizations&idsubmenu=166#.UMO5pEfSYiQ.twitter


Outside View: Dutch Untouchables #demmink
bron : http://m.upi.com/story/UPI-26191354770900/

Demmink Doofpot
bron : https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/journalistiek-onderzoek-koen-voskuil-ad.html


Internationale roep om onderzoek Demmink? Graag
bron ; http://www.katholieknieuwsblad.nl/commentaar/item/3024-internationaal-roep-om-onderzoek-demmink-graag.html

Internationale druk op Nederland n.a.v. de zaak-Demmink
bronhttp://www.dagelijksestandaard.nl/2012/12/internationale-druk-op-nederland-nav-de-zaak-demmink#.UMM6lT82drY.twitter


Joris Demmink Waar Rook Is Is Vuur deel1 
Joris Demmink Waar Rook Is Is Vuur deel2Serious violation of the Lanzarote Convention by the
Netherlands
Written question No. 621 to the Committee of Ministers Doc. 13065 06 December 2012
by Mr Luca VOLONTÈ, Italy, Group of the European People's Party
bron : http://assembly.coe.int/ASP/Doc/XrefViewPDF.asp?FileID=19235&Language=EN

Algemeen dagblad zaterdag 8 december 2012Dutch pedophile exposer to stand trial, high-ranking pedophile still walking free
bron http://worldmathaba.net/items/2083-dutch-pedophile-exposer-to-stand-trial-high-ranking-pedophile-still-walking-free


United Press International over Demmink: Nederland wordt geregeerd door corrupte bestuurdersklasse

The Washington Times: "Secretary general of Dutch Ministry of Justice deserves jail
bron ; http://www.washingtontimes.com/news/2012/sep/14/fosu-pedophilia-should-be-zero-tolerance-crime/


Retired Dutch Official Facing Child Rape AllegationsTop Dutch Official Facing Child Rape Allegations 
Am. Spectator: "Europe's Sandusky? The only difference he wasn't the justice minister in charge of his case" #demmink
bron ; http://spectator.org/archives/2012/11/12/europes-jerry-sandusky


Demmink-stukken uit cel gehaald Opnieuw aanwijzingen van ongepaste bemoeienis Demmink met Baybasin
bron ; http://www.crimesite.nl/component/content/article/179-baybasin/25080-nog-geen-procedure-van-demmink.html


Demmink verving justitiële top door eigen creaturen

Penn State's Jerry Sandusky, BBC's Jimmy Savile & allegedly, the Dutch Justice Ministry's Secretary General Joris Demmink. Why did the organizations protect pedophiles?
bron ; http://live.huffingtonpost.com/r/segment/pedophile-sandusky-savile-demmink/50a11c2d02a760594d000793

Bron : http://www.boublog.nl/03/11/2012/demmink-is-weg-nu-de-rest-nog/


Türkiye'de suç işleyen bu Hollanda'lıya Kraliçesi ödül verecek -> in het nieuws Turkije filmpje weggehaald

Joris Demmink had affaire met kinderronselaar Pavel Cuk

CDA-Kamerlid Omtzigt: 'Welke rol speelt Nederlandse ambassade in de VS in affaire Demmink?'
bron


Dutch Blog Suggests Link Between Joris Demmink And Marc Dutroux Has Recently Been Arrested In UK: Warwick Spinks 
bron ; http://vrritti.com/2012/12/23/dutch-blog-suggests-link-between-joris-demmink-and-marc-dutroux-has-recently-been-arrested-in-uk-warwick-spinks/

Nieuwe Wkipedianovember 2012 of een wikipedo pagina over Joris Demmink
bron ;   


Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule A Nation Zandvoort fichier de la honte Karl Zero marcel Vervloesem File of Shame 2/5 sous 


Nederland het Koninkrijk der Justitie Pedofielen.
bron ; http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/10/08/nederland-het-koninkrijk-der-justitie-pedofielen/


Amerikanen bezorgd over bedreigde aangevers van ‘Pedo-Demmink’.
bron ; http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/12/23/amerikanen-bezorgd-over-bedreigde-aangevers-van-pedo-demmink/


Nederlandse media gemuilkorfd over zaak Joris Demmink.
bron ; http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/10/nederlandse-media-gemuilkorfd-over-zaak-joris-demmink 

Schandaal in Nederand Yenibursa
Turkse krant vertaling
http://translate.google.nl/translate?sl=tr&tl=nl&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fyenibursa.com%2Fbursa-haber%2Fdunya-haberleri%2Fdunyayi-sarsan-skandal-turkiyede.html&act=url


Turkse krant knipsel 15 jan 2013
Istanbulda 90-s 2 jongens van 12 en 16 jaar oud  beschuldigrn Nederlandse secretaris-generaal van het ministerie van Justitie  van verkrachting .

Gevraagd aan vrienden om te vertalen
Kop ->Psycho Demmink
Gaat over Demink en Baybasin
Wanneer worden ze berecht? De twee Turkse mannen, Mustafa Y. en Osman B., die op 24 oktober 2012 het gerechtshof in Den Haag hebben verzocht alsnog de vervolging van de voormalige secretaris-geneaal Joris Demmink te bevelen wegens seksueel misbruik, zijn in Turkije ernstig bedreigd en mishandeld. Dat zegt hun advocaat Adèle van der Plas. 
bron ; http://www.crimesite.nl/component/content/article/175-kinderporno/25344-sachtoffers-demmink-bedreigd.html 


Joris Demmink en Suriname

Dossier Demmink en de site Het Haagse complot 

  
Wie is wie -> Het Haagse complot
 … 

A closer look at child abuse networks in the Netherlands and Belgium Apparent top level involvement in both countries  

bron : https://wikispooks.com/ISGP/miscellaneous/Closer_look_at_Belgium_Netherlands.htm#topnames 


- Netwerk - 21 April 1998 - Deel 1 v 2


- Netwerk - 21 April 1998 - Deel 2 v 2

Nederlands burgerinitiatief: Onderzoek Joris Demmink
bron ; http://petities.nl/petitie/burgerinitiatief-onderzoek-joris-demmink   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten