maandag 7 januari 2013

Jacques Smits

Update 

Voormalig buschauffeur en horecaportier Jacques Smits verdient zijn geld met het terughalen van kinderen uit het buitenland (ontvoeren) beweerd de fantast.
De man handelt in drank moelanders (mensenhandel) ontvoeren van kinderen en bedreigen 
Voorts is Jacques Smits partime pedo hunter alleen als het in de buurt is van zijn eigen kroost!

Bedrijf van Jacques Smits http://kinderontvoering.info/ is een stichting een foute rechtsvorm voor iemand die diensten aanbied namens de stichting om voor geld kinderen te ontvoeren.

Jacques Smits had dus eigenlijk moeten kiezen voor een eenmanszaak want dat is het hij is dus nog een heleboel geld verschuldigd aan de belastingdienst aangezien een stichting amper belasting betaald en meneer er zo hij zelf aangeeft geld voor krijgt en al zeker 17 kinderen heeft ontvoerd voor geld!
http://www.wetrecht.nl/stichting/ 
Bedrijf JacSmits 
http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/giften/anbi_zoeken/
Onder het mom van goede doelen misbruik maken en geen belasting betalen
 
die eenmanszaken blijken

accounts      @MijnBeurt     

Steeds meer polderjihadisten in Arnhem #isis #jacsmits?
Tegen zichzelf aan praten slachtoffer rol innemen mensen op het verkeerde been zetten!
Het taal gebruik van Jacques Smits is helemaal erbarmelijk
Vrouwen zijn zeugen hoeren dellen en meer van dat soort uitspraken!

Nieuw stalk maatje van JacSmits @pyrobatnl aka Henrike van Voorst die al tijdje op een block staat opgejut door Jakkes Ze neemt het niet zo nauw met vertrouwelijke informatie van haar werkgever.
OplichtingDoodsbedreigingen 

De goede voornemens van JacSmits en Kesteab mensen bedreigen

Hoe ziek is Jacques Smits en Kesteab ? Lachen om een zieke hond?

Ik denk dat het meer zegt over jullie zieke geest !


@JacSmits in depressie -.schrijft een anti PVV blog -uitlokking -hij wil AANDACHT dat VVD ettertje Hij telt de bedreigingen hij verzint het waar je bijstaat -zal me niks verbazen als hij zelf het andere bedreig account beheerd!


Hoeveel bewijs moeten jullie nog hebben politie ; deze man JS is een stalker en bedreiger!

koppel de systemen eens aan elkaar dan zie je een patroon aangiftes tegen deze idioot!

Nu weer  LindaBos = @Blueeyes de ex van Hero Brinkman komt JS bijstaan waarom?

Hij heeft haar beloofd Hero Brinkman aan te pakken! 
Het zal me een worst zijn hoe dom kun je zijn?
Jacues Smits kan het niet laten de boel om te draaien 


Een uitspraak van mij dat JS wel mag oppassen voor zijn zoon omdat er veel jongens
onder invloed van extreme moslim vrienden uit Arnhem vertrekken naar Syrie
werd afgedaan dat ik zijn zoontje van 6 bedoelde geen leeftijd of naam genoemd! 
Zoon is iets anders dan zoontje duidelijk dat ik zijn grote zoon bedoelde aangezien ik ook 
een filmpje erbij stuurde over een Nederlandse jongen die plots naar Syria was gegaan!
Hij blijft 007 spelen ondanks dat hij geblockt staat als ik iets zeg tegen een ander verdraaid hij de boel. Natuurlijk ging hij even lekker zielig doen en in de slachtoffer rol 
Mijn uitlating was naar aanleiding van zijn uitlatingen dat ik in een bijstandswijkje zou wonen!
Zie print onderaan ergens schelden en vloeken is JS goed in het incasseren lukt niet 
Ik zou zeggen JS sneu figuur kijk naar je eigen Anhems tokkie wijk!
Zo vader zo zoon? -> gek op wapens

In Syrië sluiten jonge Europese moslims, onder wie Nederlanders zich aan

Stalker JacSmits bij OM


Ook het seksleven uitvoerig besproken Jakkes en een SOA

Ook Jacques Smits nu al persbureaauJacques Smits als @liefstniet 
Jacques Smits als  

Nieuwste slachtoffer van Jacques Smits is Esra


JacSmits en zijn hacker maatje @PyrobatNL en @drsYell
Jacques Smits van kidhunter nu ook een blote fotograaf/ TJA Ik weet niet tot hoever de fantasie van JS gaat! Reclame is het zeker niet!

Jacques Smits moet 6 augustus 2013 naar het politie bureau komen

JS -> ZZP’er en bijstandsuitkering - Stichting ZZP Nederland - Zelfstandigen zonder Personeel http://www.zzp-nederland.nl/artikel/zzper-zonder-inkomen
Jacques Smits op vakantie in Hongarije waarvan? Bijstandsuitkering of het bemiddelen van zaakjes op het zandpad ? Nep bedrijfjes Mansol geld wit wassen ?

De samenwerking tussen een pedojager en een stalker Tibaert
Jacques Smits is schadelijk voor kinderen en ouders!


Herman Ploeger

Beste heren,

Jacques Smits is een grote fantast en niet helemaal gezond in zijn hoofd. Bij het Hoge Gerechtshof onder ede dat als hij iemand moet vinden schrikt hij ook niet terug voor een moord.
Mijn kinderen zijn later weer terug gebracht in 2003 naar de moeder. In zeer goede doen, 1,5 jaar waren ze gelukkig. En hierna hebben zij tot op heden onder psychiatrische behandeling gezeten. 2 x per week. Ook een rapport van het GZZ loog er niet om. Kinderen maken dierlijke geluiden en slaan elkaar. Dat is wanneer mensen maar kunnen zeggen en iemand zomaar demoniseren zonder de andere kant van de medaille te kennen.
Een vader die vocht voor de gezondheid van zijn kinderen is hard afgestrafd, maar wat veel erger is is dat de kinderen door een hel zijn gegaan.
Kindermishandeling ja. Door de moeder, medeplichtig de Nederlandse Staat. Kan ik dat bewijzen, JA alles staat zwart op wit. Maar er is niemand in Nederland die nog eens echt de waarheid wil weten.
Alle informatie wordt achter gehouden door het GZZ die het spelletje mooi meespeelt. Wanneer ik in het verlengde van een uitspraak van Het Gerechtshof een voogdij aanvraag, gaat de officier van justitie van Assen zich er mee bemoeien en intimideert mijn advocaten.
Jacque smits heeft mij destijds ten onrechte gedemoniseerd en niet de kinderen terug gevonden. Dit is een leugen. Iemand van de Telegraaf heeft de kinderen en mij verlinkt tegen betaling. Iemand met wie ik had afgesproken meer duidelijkheid te verschaffen over de situatie.
De kinderen waren in die 1,5 jaar bij mij erg gelukkig en gingen in het laatste jaar gewoon naar school waar het ook erg goed met ze ging. Tegen alle rechten in van Het Kind, Verdragen van Den Haag en Luxemberg werden bij de aanhouding niet gerespecteerd. De Officier van Justitie Mr. Wolters destijds heeft valsheid in geschrifte gepleeegd en zelfs het internationaal arrestatie rapport laten verdwijnen.
Dit is maar een zucht van wat er is gebeurd. Ik heb de kinderen nooit meer gezien. Tot op vorig jaar bij het GZZ vertelden ze me (opgenomen op band) dat ik de kinderen niet mocht zien van de moeder aangezien zij bang was dat de kinderen na mij toetrekken.
Nogmaals ik heb overal geprobeerd aandacht te krijgen op deze zaak en voornamelijk om de gezondheid van mijn kinderen. Ze zijn onrecht aangedaan net zoals mij onrecht is aangedaan. Maar de daders kunnen gewoon verder gaan.
Geweldig zo´n rechtsstaat in Nederland. Het lijkt heel wat, maar het is verdorven. Maar dit komt omdat er geen mensen zijn die dit soort problematieken willen aanpakken.
Ik ben bezig een boek te schrijven. Het zal helaas nog wel even duren maar het boek komt op de markt en hierin zal alles volledig op waarheid zijn gebaseerd met naam en toenaam. Om duidelijk mijn verhaal naar buiten te brengen.
Door mensen zoals die J. Smits wordt je afgeschilderd op het internet als een crimineel, Maar het enige wat ik heb gedaan is mijn kinderen tegen geestelijk en lichamelijk geweld. Waar de gevolgen overduidelijk en bewijsbaar zijn.
Ondanks alles wens ik een ieder fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe en tegen mijn kinderen vertel ik dat ik mijn best doe opnieuw de voogdij aan te vragen en hopen dat er helderheid mag komen in dit verhaal.
Met vriendelijke groeten,
Herman Ploeger

De werkwijze van JacquesSmits  video
Herman Ploeger wil zijn kinderen terug krijgen http://youtu.be/0gwK23cRbHw


Hij schermt dertien jaar recherche-ervaring te hebben, maar diverse bronnen bij de politie die al vele jaren in de recherche werkzaam zijn, zeggen nog nooit van drs. Smits te hebben gehoord. Zijn website heeft Smits opgesierd met imposant klinkende nationale en internationale opsporingsinstanties waaraan hij verbonden zou zijn, maar waarvan de meeste nergens zijn terug te vinden. En bij de organisaties die wel te vinden zijn, komt de naam Smits niet op de ledenlijst voor.

Volgens Riet Monteyne (rip) van het Kinderrecherchebureau in Eindhoven, die anderhalf jaar lang uitvoerig contact met hem had, maakte Llobera altijd een betrouwbare indruk. Monteyne had ook contacten met Jacques Smits, maar die waren duidelijk minder prettig. Vorig jaar deed ze aangifte van internet-stalking door Smits. Hij schold de Eindhovense vrouw voor alles wat mooi en lelijk was uit in een niet aflatende stroom emails (Dat past ook in zijn huidige internetstalk gedrag t.a.v. Malika). 

Volgens Monteyne is er met het terughalen van ontvoerde kinderen grof geld te verdienen.
De ouders zijn radeloos en de overheid doet niets. Deze figuren profiteren van de machteloosheid Het is niet de vraag óf, maar wanneer het een keer fout gaat met dit soort cowboys” 

http://pasteurella.blogspot.nl/2008/09/de-persoonlijke-vete-van-jaques-smit.html 
ex collega van Jacques Smits ->  Anselmo LLobera

Dear all.

My name is Anselmo LLobera, I received this e-mail below some weeks ago,this while I am working on a recovery in the North-Africa/Middle-EastA recovery, I am doing for free, after that the individual Jacques Smits, a known sharper in Holland had robbed the left-behind mother of 2 kidnappedchildren (8 & 12 years old), held in Egypt, of hfl. 20.000,--, +/-$6000.00
Lees verder ook inzake Marion en Romy van Buren onzin die Smits heeft uitgehaald.
http://groups.yahoo.com/group/infoguys-list/message/2771?o=1&d=-1

KOEKKOEK verhalen van Jacques Smits 

In het najaar van 2000 lijkt er even een nieuwe impuls te komen in het onderzoek als 
zelfbenoemde privé-detective Jacques Smits zich bij de Alkmaarse politie meldt met nieuwe informatie. Hij is ervan overtuigd dat de lichamen van Marion en Romy van Buuren te vinden zijn in het Uitgeestermeer. En dus zoekt een grote ploeg duikers op een gure zondag in november de bodem van de plas af. Zonder succes. 

Ouders van Marion van Buuren
„Wij vonden het beneden alle peil, dat hij de hele dag druk in de weer was met radio en tv, terwijl wij niets meer van hem hoorden”, zeiden de ouders van Marion. „Ik heb nog tegen hem gezegd: ´Het is een schande hoe jij met ons solt´.” 
http://www.internetgemeentegids.nl/asp/editor/archief_view.asp?ds=&doc_id=18679 

En toen vonden we ook nog dit-Iemand waar Jacques Smits zo te zien kwaad op is!
Geen idee ik ken haar niet volgens mij!Het acc komt op mij zelfs over alsof het JS is die het schrijft mogelijk een ex lover van Jacques Smits! Zie hieronder!

Monica Pellegrino ->sensoraschrijft inzake Jacques Smits
(wat zij/hij niet wist is dat acc @jajwouters begin april gekaapt is door de stalkclub!) 
http://vijftigtintenrood.wordpress.com/2013/05/14/binnenkort-te-lezen/

De complotten van Tante P... http://wp.me/ptm6C-19B ?

Maakt JS fake blog?
Zie hierboven en sluit hem snel als hij ontmaskert is als @50tintenrood!
Om hem daarna weer open te gooien het bekende kat en muis spelletje!

De oude site van Monica gesloten sensoraschrijft.wordpress.com is no longer available.
Zie ook sensorachrijft Lafbek Jacques Smits 
Jacques Smits over vrouwen -> Smaadsnollen smaadhoeren snollen zeugen 
http://www.antie-smaad.com/
 Ter info -> Jacques Smits maakt continue fake accounts aan in twitter indien U benaderd bent door acc zonder volgers kunt U er vanuit gaan dat dit een pest en intimidatie acc is van Jacques Smits!
Advies geef geen antwoord block en rapporteer voor spam! 
Zie hieronder de bedreiglijn van Smits 


@BlogBlog5 
 
@occupyfabeItjeskrant met een hoofdletter i ipv een l
@jacqueLinewxxx  met een hoofdletter i ipv een l  
@PHunter10
@larrybirdy 
 
 
@PMaster13 
@DkD58415342

Elke dag weer nieuwe fake accounts de lijst is lang
http://batgirl666.blogspot.nl/2013/05/tibaert-stalkclub-en-de-fake-accounts.html

Martin Jan Melinga


Mensen als de heer Smits moeten gestopt worden ….. Het is net als onkruid; als je het niet aanpakt overwoekert het je tuin.


PS. Deze foto is gemaakt door Jacques Smits en heeft hij op zijn blog gezet. Ik plaats hem hier ook zodat u weet uit welk hout deze man gesneden is. Met een camera wachten tot ik op het balkon van mijn moeder in Zeist verschijn. Dezelfde dag heeft hij ook nog foto’s gemaakt van het huis dat ik deel met mijn vriendin in Amersfoort. Stalking?

http://martinjanmelinga.wordpress.com/2013/07/01/stigma-te-gemakkelijk-onkruid-moet-uitgeroeid-worden/

Stalken door Jacques Smits 

Aangezien hij mijn adres en telefoon nummer niet kon vinden gaat hij mijn vriend stalken! 
Als deze een rechtszaak aanspant vanwege stalking (heeft eigen bedrijf) dan kon de schade
die het bedrijf oploopt door de telefoon terreur van meneer Smits aardig oplopen!
Dat gaat geld kosten meneer Smits maar ja aangezien je niet kan plukken van iemand 
met een uitkering zal het er wel op neerkomen dat U uw werkzaamheden zal moeten staken
als dit zo doorgaat!

Volgens mij zit U zelf in een bijstandswijkje Meneer Smits! Of heeft U ook een garage en bedrijfspand?
Vandaag anoniem gebeld door Jacques Smits nadat een fake eitje @PMaster13 mijn adres en tel gegevens twitterde
Jacques Smits had deze gegevens al want hij stalkt mij al tijden met fake nummers en eitjes dit vanwege zijn
contacten met stalker Tibaert


 

Bedrijf interrescue van Jacques Smits NIET aangesloten bij de BPOB
Zie de ledenlijst
http://www.bpob.nl/nl/Over_de_BPOB/ledenlijst 

Interrescue. Interrescue, Mansol. Overige zakelijke dienstverlening
http://www.kvk.nl/zoek/#%3Fq%3Dinterrescue

MANSOL arbeidsbureautje van JS

Jacques is zoals we dat noemen een ?ervaringsdeskundige?. Hij is getrouwd met een Hongaarse vrouw en probeert Hongaren in Nederland te laten werken voor Nederlandse bouwbedrijven, maar stuit steeds weer op de verschillen tussen de Hongaarse en de Nederlandse cultuur en mentaliteit.   

http://www.hongarijevandaag.nl/portal2/archief/hongaarse-werknemers-mainmenu-29

Hoe denkt een cyberstalker
http://rechtbankverslaggever.wordpress.com/2009/07/17/hoe-denkt-een-cyberstalker/

Jacques Smits Tel. +31 (0)6 – 2206 109

Arbeidershuis bouwval van Jacques Smits waar vandaan hij mensen probeert te intimideren in zijn pc kamer

 


Chris Klomp doet aangifte van stalking en bedreiging

De methoden van deze meneer Smits zijn verwerpelijk, stuitend en misleidend. Hij benadert getuigen in een lopende strafzaak, doet zich bij hen voor als justitiemedewerker en stelt suggestieve vragen. Hij brengt politie en justitie in diskrediet. Hem moet een halt worden toegeroepen”, lichtte Anker gisteren toe.

lees verder 
http://pasteurella.blogspot.nl/2008/09/de-persoonlijke-vete-van-jaques-smit.html?m=1 

Blog Maria | Smaad, laster en naaktfoto’s
http://www.estamagazine.nl/2013/05/16/blog-maria-smaad-laster-en-naaktfotos/ 

Stalken en bedreigen Jacques Smits @genova2

Inmiddels ziet Jacques Smits groen en geel van jaloezie jegens @genova2 haar boek Duivelskind

is toe aan de 6 de druk!
Privacy of vrijheid van meningsuiting?
http://joop.vara.asp4all.nl/opinies/detail/?tx_ttnews[tt_news]=21013&cHash=188cc37ff3dc5c93036f94924d667107 via @Joop_nl


Het stalken en bedreigen van @SKPabuse
De spelletjes van Jacques Smits -> uitlok accounts

En dan hebben we het nog niet gehad over zijn contacten met pedofiel Systse van der V
Vraag dat maar aan @SKPAbuse
Chris Klomp « Verslaggever
rechtbankverslaggever.wordpress.com/about/ 
Jacques Smits is een grote fantast en niet helemaal gezond in zijn hoofd.
 (blog weg gehaald na intimidatie JS alleen nog reacties)
http://rechtbankverslaggever.wordpress.com/about/ 

 


Chris Klomp heeft er een twitter account van gemaakt 

Een dagelijkse update van aan mij verzonden dreigmailtjes en vervelende mededelingen. Omdat het kan.
@MijnMailBox

Jacques Smits bedreigen en stalken van Rita Verdonk -> Elsevier.nl - Rita Verdonk ontkent bekendmaken aangifte TON-lid
http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2010/9/Rita-Verdonk-ontkent-bekendmaken-aangifte-TON-lid-ELSEVIER276286W/#.UO4G4Zv2f8M.twitter 

Rechtbank gaat Verdonk horen

De Arnhemmer )Jacques Smits) deed eind vorig jaar aangifte van smaad en laster.
TON heeft juist tegen Smits aangifte gedaan van bedreiging en stalking.
http://telegraaf.nl/s/20315611 via @telegraaf
Journalist De Gelderlander hoeft niet te getuigen in zaak-Trots vs Smits 
http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem/journalist-de-gelderlander-hoeft-niet-te-getuigen-in-zaak-trots-1.2248218#.UO4YuzNUgf0.twitter 

Dubieuze praktijken van een zelfbenoemde privé-detective uit Arnhem
http://rechtbankverslaggever.wordpress.com/2010/01/07/aangifte-tegen-verdonk/ 


De opdrachtgever van Jacques Smits blijkt oplichter

GeenStijl: Ken je die mop van die mensen die naar Mekka gingen? - http://bit.ly/16eq4eb


Bas van Hout, Malika Karoum & Smits


Malika Karoum


 

   

Persoonlijke vete Jacques Smits -> Malika


Bas van Hout, Malika Karoum & Jacques Smits
http://youtu.be/ZslQQZ5TeJE

Panorama video -> Jacques Smits over drugszending naar Malika Mata Hari:
http://youtu.be/kvX8dh0k5Og via @youtube 

Geen celstraf voor Malika Karoum
http://www.logfather.com/2009/08/20/geen-celstraf-voor-malika-karoum 


Jacques Smits over drugszending naar Malika Mata Hari

Fake artikel i een blog post ingezonden door ene Rick Feneley
http://www.smh.com.au/world/hunt-for-the-mata-hari-princess-of-crooked-spies-20090807-ed0f.html

Advocaat van Malika
Han Jahae
http://www.jahae.nl/index.php?p=han%20jahae&lang=nl


Hondsbrutaal

Jacques Smits is particulier rechercheur. Zijn specialisme: vermiste en ontvoerde kinderen, maar ook voor een onopgeloste moordzaak draait hij zijn hand niet om. Zijn uiterlijk en voorkomen heeft onmiskenbaar iets van de bad detective uit de gelijknamige Hollywood-film: lange leren jas, drie GSM-telefoons en een rokertje binnen handbereik.

Voormalig rijkspolitieman (klopt niet dat is hij nooit geweest) Smits is nauwelijks bekend, maar wel berucht. Zo ontvoerde hij kinderen in Marokko en Egypte (voor geld) , in opdracht van hun moeders, nadat die kinderen op hun beurt weer door hun vaders waren ontvoerd en meegenomen naar het land van herkomst. De methodes van Smits zijn hondsbrutaal en onorthodox, alleen het resultaat telt.


Lek inzake geheime informatie


Krijgt Jacques Smits geheime dossiers van de politie ?
Een objectieve blik op het complete politiedossier, dat Smits in zijn bezit heeft, roept inderdaad de nodige vragen op.


Fake politiesite 2.0  

(Ze hebben vlug de site gesloten)

Degene met het hoogste woord zijn @veiligleefbaar @police20  
@maweijers @Libel en @JacquesSmits
die de site misbruiken om in contact te komen met politie agenten.
Jacques Smits heeft daarbij een voorkeur voor blonde politie agenten altijd handig


Fake internet account van de politie op www???
Met logo van de politie?
Waar openlijk namen genoemd worden in aangiftes


Oud politie agent Jacques Smeets geeft Jacques Smits aan hem iet te kennen en dat een aangifte met NAW gegevens niet thuishoren op een zogenaamde 2.0 politie site
Liever een pilletje dan Ontvoerd..?
http://webjournaal.com/2013/01/07/liever-een-pilletje-dan-ontvoerd/

Speurneus of gevaarlijke fantast Jacques Smits
http://webjournaal.com/2012/05/25/speurneus-of-gevaarlijke-fantast/ 

Jacques Smits, oprichter en bestuurder van de Stichting Kinderontvoering
http://berendquest.nl/2010/06/20/jacques-smits-en-de-stichting-kinderontvoering/ 

Even een paar quotes uit het gesprek met Jacques Smits

‘Ik was er wel klaar voor, dit gesprek. Ik had wel zoiets van als ze fout willen, dan gaan er dooien vallen.’
‘Ik ben gewoon gek gemaakt! Je wordt echt raar als je, net als ik, getraind ben door de Mossad!’
‘Als iemand nu zegt: die Bouterse moet weg, dan maak ik hem gewoon af! Zo simpel is dat.’
‘Ik ben gewoon gehersenspoeld!’
‘Ik ben voor niemand bang en ga door roeien en ruiten, het boeit me niks of dat nou wel mag of niet, het resultaat, dat telt!’
http://berendquest.nl/2010/11/13/jacquessmits-is-een-gevaarlijke-man/

De kidhunter Jacques Smits
Kinderontvoering op kosten van sociale dienst
Volgens hem zijn er vierhonderd mensen bij zijn stichting betrokken. ,,Voor het veldwerk hebben we een team van zeventien man. 
Geloofr U het zelf?
http://vorige.nrc.nl/binnenland/article1593110.ece


@JacquesSmits  noemt zichzelf doctorandus

Op zijn naambord in Eist prijkt de (onbeschermde) titel criminoloog. Die titel heeft hij naar eigen zeggen bijna vijf jaar geleden behaald in Londen. Hij schermt dertien jaar recherche-ervaring te hebben, maar diverse bronnen bij de politie die al vele jaren in de recherche werkzaam zijn, zeggen nog nooit van drs. Smits te hebben gehoord.


Update 10-01 2013 inside bronnen vermelden ons dat Jacques Smits geen licentie heeft.

 
U doet er dus verstandig aan Uw telefoon nummer en NAW niet af te geven aan deze man!Pedojagen met Jacques Smits te Arnhem