woensdag 26 juni 2013

Cas Vries

Ik, als vader van mijn gedachten.

Cas Vries

- overdenkingen, gedachten, nonsens en popielitiek -

Welke haan kraait?

Veel hanen, weinig kipp’n. Dat krijg je als je er geen reet aan doet. Hanen moet je jong slachten. Er worden door de bank genomen veel haantjes geboren, weinig kipp’n. Jonge hanen zijn best te pruimen. Een lel voor de kop, op het hakblok, en met een goed gemikte beheerste slag, de kop afhakken. Zo gaat dat. Even in een emmertje kokend water onderdompelen, en plukken.
Tussen deze hanen en kipp’n op de foto zitten verraders. Hanen en kipp’n met een dubbele agenda. Net als bij mensen. Bij mensen heten dat AIVD’ers. De AIVD (Algemene Inlichtingen en Veiligheids Dienst) werkt veel met burgers als informant. U zult ze nooit leren kennen, ze mogen er niet over praten. Wanneer zij er wel over zouden praten, dan zegt de dienst glashard dat ze hem of haar niet kennen. Nederland, het land der verraders. Het kan zomaar uw buurman zijn die drie keer kraait.
Kijk eens op de site van de AIVD, misschien staat er wel een vacature voor u bij. U mag er nimmer over praten, doet u dat wel, dan zeggen ze gewoon dat u gek bent. Gekke Henkie.Geen opmerkingen:

Een reactie posten