donderdag 4 juli 2013

De fatsoensterrorist

De Fatsoensterrorist,

Uit hun duistere krochten kruipen de fatsoenterroristen en zwaaien de bezwerende wijsvinger
Mensen die “dat is onfatsoenlijk” roepen tegen anderenzijn een soort van autistisch tunnelvisie en het historisch inzicht van een demente √©√©ndagsvlieg met Korsakov.
Ze denken nog in termen als 'links en rechts' in plaats van een eigen mening te vormen. Een eigen mening is namelijk onfatsoenlijk
Fatsoenterroristen voelen zich op hun best als ze zich hartstochtelijk beledigd kunnen voelen namens een groep mensen waar zij niet bij horen
De fatsoensterroristen zijn als de kolonist die bepaalt wat goed is dictatoriaal hun normen opleggend aan iedereen die per ongeluk luistert. Of niet luistertDan schreeuwen ze gewoon wat harderKortzichtig en met een bord voor de kop. Het is een kudde koeien die MAGNIETloeien naar de uitgebroken koeterwijl ze zich protestloos naar het slachthuis laten leiden. In naam der fatsoen.
Fatsoensterroristen zijn daarin altijd de figurant die van de zijkant waarschuwt tegen de vooruitgang die de hufter beoogt. Die hel en verdoemenis predikt en God of Godwin er bij sleept om zijn misplaatste standpunt kracht bij te zetten.
Fatsoensterroristen zijn idealisten die geloven in een ethisch krappe samenlevingwaarin er sprake is van status quo op alle vlakken.
Het zijn de fatsoensterroristen die de daadwerkelijk asocialen zijn en die Nederland proberen te vangen in hun status quo.

Het Hufter Manifest

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/10/het_hufter_manifest_work_in_pr.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten