zondag 5 januari 2014

kopie - Argusoog –Pedofielen in machtsposities


Argusoog – http://www.argusoog.org - 
Pedofielen in machtsposities
Posted By Redactie On 5 maart 2012 @ 00:40 In Berichten,Maatschappij & Politiek | Comments Disabled
Pedofilie en kinderoffers
Pauselijk bezoek: paus Benedictus en HM koningin Elizabeth ontmoeten elkaar op het Paleis van Holyroodhouse in Edinburgh aan het begin van het vierdaagse bezoek van de Paus aan het Verenigd Koninkrijk. Men zegt dat een beeld meer weergeeft dan duizend woorden. De onderstaande foto is onderzocht door velen en biedt veel aanwijzingen over de ware aard van het pauselijk bezoek. Bijschrift: Koningin: “Ik hoop dat u mijn geschenk van deze blonde jongen waardeert, wij weten dat u van dat soort dingen houdt”. Paus: “Wanneer ik met hem klaar ben, kunt u hem offeren aan Lucifer, ik weet ook waar u van houdt”.
De linkerhand van de paus is over de hand van de koningin geplaatst, betekenende dominantie, haar hand houdt hij beet bij de knokkels, hetgeen een geheime vrijmetselaarshanddruk is. Waarbij de Canonieke Wet heerst, zichtbaar in de linkerhand over de handschoen, om de deal te bezegelen. Er is een reden voor het bezoek van de koningin aan de Verenigde Naties, om vervolgens kort daarna een ontmoeting met de Paus te hebben. Laat het ons uitleggen.
De Paus staat in het epicentrum van het grootste pedofielennetwerk in de geschiedenis van het heelal. Een netwerk dat een verbinding vormt tussen alle ridders van Malta, geheime ordes en globale geheime genootschappen, bloedlijnen en maakt over de hele wereld miljoenen Satanaanbidders schuldig. De koningin is op heterdaad betrapt bij bloedoffers die ten minste tweemaal per jaar op Balmoral Castle plaatsvinden en wordt rechtstreeks in verbinding gebracht met de dood van prinses Diana. HKH is door geboorte gerelateerd aan Keizer Wilhelm van Duitsland, die door bloedverwantschap oom is van Adolf Hitler. Die overigens een ridder van Malta was, evenals Mussolini, Stalin, Bill Clinton, Tony Blair en George Bush Senior.
Dit netwerk is bijna voltooid, maar er is slechts nog één klein ding. Honderdduizenden slachtoffers die nu oud genoeg zijn om geen angst meer te hebben, komen nu naar voren en spreken zich uit, waaronder deze schrijver, maar het Vaticaan en de Heilige Stoel lopen dwaas in het rondte en ontkennen alles, het witwassen van geld en het plegen van genocide alsof het allemaal  business as usual is.
Berlusconi die openlijk verklaart dat hij “met God praat door de paus”, houdt van minderjarige hoeren en het witwassen van geld, hij gaat ten onder aan zijn ziekte. Sarkosy zit vuistdiep in de fraude. Obama en Cameron zijn intensief betrokken bij illegale oorlogen, fraude en illegale drugshandel.
Het komt allemaal neer op maar één ding, namelijk de Romeinse Canonieke Wet, oude documenten die deze mensen niet hebben ondertekend betreffende het eigendom van landrechten en corporate power als inzet van het spel. Deze mensen hebben geen goddelijke macht, ze zijn een illusionaire orde van verraderlijk criminele families, die alles van de mensen hebben gestolen en een groot plan hebben om miljarden van de wereldbevolking te doden.
De tentakels, die reiken tot in de beleidmakende achterkamers binnen de Brusselse bureaucratie van de Europese Unie en de Bilderberggroep, zijn geopenbaard. Er is een uitdrukking in het Nederlands die zegt, “Eén Pot Nat” (everyone with a finger in the same dirty pot has a dirty finger, [Engelse vertaling, AZ] ). We kunnen deze criminele operatie naar beneden zien doorwerken van het Nederlandse koningshuis via de Nederlandse regering tot aan de ondergrondse grotten van de Maastrichtse geheime genootschappen (Thomas Moore Club), drugstoerisme & Maastricht diamanten [1], omkoping, corruptie en witwassen van zwart geld dat wordt doorgegeven via het Italiaanse model en het Vaticaan.
Bilderberg Group chairman, Etienne Davignon
Nederlands pedofilienetwerk omvat ook hoogste rechters
Het Nederlandse PEDO-NETWERK 2010 [2] (origineel Nederlands artikel) – ongeveer 300 pedofielen terroriseren Nederland gekoppeld aan het Belgische pedo kopstuk, Etienne Davignon (boven) en het Nederlandse koninklijk huis van Oranje, die op de achtergrond een enorme rol in de hele operatie speelt. Rechters, ministers, politici en bedrijfsleiders zijn met elkaar verbonden door snuff movie-producties, kindermishandeling en kindermisbruik op slaapfeestjes. Dit zijn zieke, duistere, satanische praktijken en deze mensen moeten worden gearresteerd. Stop kinderpornografie [3].
1. Frits Salomonson, (verbonden met Belgisch pedonetwerk dat gerund wordt door de bankier Maurice Lippens and Bilderberg Group voorzitter Etienne Davignon) 2. Hans Holthuis, 3. Ger van Roon, 4. Joris Demmink (zie afbeelding hieronder, 5. Jan Wolter Wabeke, 6. Job de Ruiter, 7. Prins Claus, 8. Kees Lunshof, 9. Henk Koning, 10. Ed Nijpels, 11. Cornelis Stolk, 12. Rechter Rueb, 13. Fokke Fernhout, 14. Frank van Dalen, 15. Rutger Schimmelpenninck, 16. Harro Knijff, 17. Felix Rhodius, 18. Oscar Hammerstein, 19. Rechter van der Ven, 20. Frits Huffnagel, 21. Joost Tonino, ook: Piet Hein Donner, Ernst Hirsch Ballin, Frits Korthals Altes, raadsheer (Hoge Raad) W. van Schendel, Alexander Rinnooy Kan, Ed van Tijn, Johan Remkes, Hans Westenberg , Frits van Straelen (OM). Er zijn tenminste nog zeker 300 andere namen die aan dit netwerk deelnemen.
Joris Demmink is de hoogste ambtenaar op het ministerie van Justitie in Nederland en een vermeende pedofiel op hoog niveau. Hij is ook de hoogst verantwoordelijke voor alle pedofielie- en kindermisbruikgevallen. Lees dat nog eens. Hij is de hoogst verantwoordelijke voor alle gevallen van pedofilie. Het is zoiets als zeggen, dat Hitler de hoogste rechter is bij  de Neurenberg-processen.
Crimineel pedonetwerk in Nederland
Het wordt steeds duidelijker dat er een internationaal pedonetwerk actief is, met tentakels over de hele wereld van Thailand tot Amerika. Het netwerk is ook actief in Nederland. Dit zijn georganiseerde misdadigers die kinderen als misbruikslachtoffers aan mensen in de hoogste regionen van onze samenleving aanbieden. Daarnaast handelen deze georganiseerde misdadigers voornamelijk in vrouwen, drugs en wapens.
Deze netwerken worden geleid door de hoogste echelons van de Nederlandse elite, en wereldwijd door de westerse elite. Gesteund door de geheime diensten en geheime (parallele) NAVO netwerken. De NAVO speelt een coördinerende rol in dit internationale netwerk. Dutroux maakte deel uit van dit netwerk en was bijzonder actief rond het NAVO-hoofdkwartier in België. Denk ook aan Dutroux ‘ contacten met Nihoul en zijn contacten met top leidinggevenden. Dutroux was een zeer kleine marginale marionet, die mogelijk niet eens wist voor wie hij werkte. Hij ontvoerde en verhandelde kinderen, die werden geprostitueerd en ontving daar geld voor. Een andere bron die meldt dat NAVO netwerken een actieve rol in deze gevallen spelen, is Cathy O’Brien. Voor de één is zij een dromer, voor anderen een schat aan betrouwbare insiderinformatie.
Er begint dus een netwerk van internationale prostitutie te voorschijn te komen. Klanten zijn dus mensen uit de hoogste echelons van de westerse samenleving. Denk aan zeer hoge militaire officieren, hoge ambtenaren (Joris Demmink) maar ook bankier (Maurice Lippens), voorzitter van de Bilderberggroep, Etienne Davignon en andere hoge leidinggevenden. Voor meer informatie over Joris Demmink en Maurice Lippens, verwijzen we naar Klokkenluider Online. (Nederlandse site)
Maurice Lippens
Kinderen hebben de voorkeur van de elite, omdat ze ook voor rituelen kunnen worden gebruikt. Het heet ook ritueel seksueel misbruik van kinderen. Het moeten bij voorkeur maagden zijn of anders erg jong.
Dit netwerk maakt gebruik van occulte rituelen, waarbij kinderen worden misbruikt en daar psychologisch op worden voorbereid. Het zou ook heel goed kunnen zijn, dat dit ritueel seksueel misbruik van kinderen een product is van een occult internationaal genootschap. Deze oude rituelen werden in Romeinse tijden al gerapporteerd als seksuele escapades tussen hogere leidinggevenden en mannelijke prostituees.
In Nederland is de hoogste man binnen het ministerie van Justitie, Joris Demmink, beschuldigd van misbruik van zeer jonge baby jongens. De rechtszaak is gaande (publicatiedatum 27/11/2011, AZ), maar Mr. Demmink is de hoogst verantwoordelijke ambtenaar die oordeelt over alle gevallen van  pedofielie en kindermisbruik in Nederland. Er zijn verschillende verklaringen van slachtoffers, met inbegrip van ene Frank Leenders. (Zie Klokkenluider Online)
Frank Leenders, werd volgens zijn eigen verklaring begin jaren tachtig in de Tsjechische Republiek op 5-jarige leeftijd voor het eerst misbruikt door Demmink. Later in zijn leven is dat misbruik voortgezet.
Demmink werkte op dat moment voor het ministerie van Defensie. (NATO)  Maar tot op de  dag van vandaag weigert de Nederlandse politiek een grondig onderzoek naar de geruchten en beschuldigingen ten aanzien van deze man. En een persembargo over dit onderwerp lijkt effectief te zijn.
Offeraltaren en geheime tunnels
In Maastricht, in het zuiden van Nederland is er een enorme ondergronds netwerk van grotten, daterend van voor de 4e eeuw, dat als een geheime schuilplaats door de Tempeliers werd gebruikt. Er zijn pentagrammen geëtst in de muren van de grotten. Een cirkelvormige ‘kerk’ met een centraal heiligdom of altaar is ook bekend, met een geheime ingang aangesloten op de katholieke Dominicaanse kerk in het centrum van de stad. De grotten zijn een voormalige geheime NAVO-basis. De infrastructuur van de NAVO van elektriciteitskabels, ventilatieschachten en controlekamers zijn nog steeds aanwezig, maar voor het publiek niet toegankelijk. Hoewel de ingang nauwgezet wordt bewaakt en geheim wordt gehouden door de lokale Maastrichtse gemeenteraadsleden, politici, ministers en de top bedrijfsleiders, is er een openbare rondleiding door ongeveer 1% van de Maastrichtse kant van de grotten (een rookgordijn voor toeristen).
Het offeraltaar
De cirkelvormige kerk, compleet met offeraltaar wordt verondersteld al eeuwen oud te zijn en verbonden met een labyrint van geheime tunnels die zich over honderden kilometers uitstrekt van Maastricht, Nederland helemaal naar België. Een perfecte schuilplaats om tijdens WOII aan de  nazi’s te ontsnappen. Een perfecte handelsroute, die niemand kan zien of horen. Locale mensen, die in de buurt van de ingangen van de grot hun honden uitlieten,  hoorden het geschreeuw van kinderen en kinderstemmen en meldden het zien van  mysterieuze ventilatiekokers.
Er is een ongebruikt stuk grond op de top van het gebied waar deze NAVO grotten, met een panoramisch uitzicht op het gebied, zich bevinden.
Koninklijke homoseksualiteit en pedofilie
In een van de meest vernietigende episodes van de criminele geschiedenis van deze familie, werd onthuld dat de persoonlijk advocaat van koningin Beatrix, Frits Salomonson, die ook een lid van de Commissie van hoeders van de kroonprins was, de belangrijkste witwasser was van de Bruinsma drugs-miljoenen, door deze uit de criminele onderwereld te transporteren naar een beursgenoteerde spook-vennootschap, die alleen als witwasmachine diende. Dus de basis voor mogelijke verdere onthullingen over de criminele activiteiten van ‘de familie’ was al gelegd, waardoor het voor Mabel Wisse Smit een gemakkelijke rit werd. In een afschuwelijk en nog steeds veel besproken epiloog van dit hoofdstuk van de Nederlandse Koninklijke geschiedenis, kwam de politicus die met het nieuws van de criminele rol van Hare Majesteit naar buiten wilde treden, Maarten van Traa, kort na de onthullingen om in een auto-ongeluk, dat tot op de dag van vandaag nog steeds gehuld is in wolken van mysterie.
De naam Frits Salomonson is niet alleen verbonden met het witwassen van drugsgelden. De man was een bekende homoseksueel en pedofiel tegen wie er  een sterk bewijs ia van wrede  verkrachting en zelfs marteling van jonge kinderen. Deze zelfde advocaat introduceerde de overleden echtgenoot van Beatrix, Claus, de vader van Friso, in de New Yorkse gay-scene,  zoals dit is gepubliceerd door de MSM. Claus’ homoseksualiteit was een openbaar geheim, maar een bedreiging voor de openbare veiligheid en de natie als zodanig, toen duidelijk werd  dat de staat werd gechanteerd ten gevolge van Claus’ gezien en geïdentificeerd zijn op de meest smerige homoseksuele en pedo-seksuele plaatsen. Dit probleem werd ‘opgelost’ door hem in 1982 te elimineren uit het publieke domein, onder het mom van een ‘ernstige psychiatrische toestand’. De man eindigde uiteindelijk hoog op een berg in Zwitserland en heeft nooit enige positie van betekenis herwonnen.
De belangrijkste bron voor deze reeks van gebeurtenissen is een zeer gedetailleerd Duits artikel, dat oorspronkelijk zou worden gepubliceerd door Der Spiegel, maar nooit zijn weg naar het publiek heeft mogen vinden. In veel opzichten is dit droevige verhaal van Claus’ leven herhaald in dat van Friso: een homoseksueel die wordt uitgehuwd aan een vrouw, experimenterend met andere seksuele voorkeuren in de Verenigde Staten omdat het ‘ver van huis’ was, met (het gevaar) gechanteerd te worden – met een nog meer sinister aspect – het  bewijs van pedofilie en andere vormen van kindermisbruik. Natuurlijk, dit soort beschuldigingen en verhalen zijn meestal onmogelijk te controleren om voor de hand liggende  redenen. Maar in het  geval van de Nederlandse royals er is veel dat kan worden vastgesteld als feit betreffende kindermisbruik en rituelen, soms zelfs sadistische mishandeling.
De groot-grootvader van Friso van moeders kant, een Duitse prins Hendrik genaamd, verkrachtte zijn eigen dochter, de moeder van koningin Beatrix, als gevolg daarvan werd een dochter geboren. De vader van Friso, Claus, was een homoseksueel die ook kinderen voor seksueel genot gebruikte. De advocaat van de koningin en de belangrijkste hoeder van de kroonprins, Friso’s broer, was een sadistische pedofiel tegen wie zelfs een getuigenis van kindermoord bestaat.
Het is tegen deze feitelijke achtergrond, schandalig of buiten verbeelding, dat een getuige die  onlangs naar voren is gekomen beweert – uit de eerste hand- dat Friso aanwezig was bij de satanische moord van een jonge vrouw in de provincie Friesland in de nacht na Koninginnedag 1999? Deze moordzaak – Marianne Vaatstra – is nog steeds de meest vooraanstaande onopgeloste zogenaamde ‘cold case’ in de Nederlandse criminele geschiedenis en het is een bewezen feit dat de politie nog steeds er alles aan doet om te voorkomen dat de waarheid naar buiten komt, zoals het land uit smokkelen van de voornaamste verdachten, slechts enkele dagen nadat de moord plaatsvond.
Gerelateerde links:
Door: Zen Gardner
Vrij vertaald door Arend Zeevat
Aanvulling Arend Zeevat:
Article printed from Argusoog: http://www.argusoog.org
URLs in this post:
[1] drugstoerisme & Maastricht diamanten: http://unitednationsoffilm.com/?p=237
[3] Stop kinderpornografie: http://nvkv.nl/
[4] A closer look at child abuse networks in the Netherlands   :http://www.fourwinds10.net/siterun_data/health/abuse/news.php?q=1267644687
[5] 2,000 abuse cases filed against church: http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11967694

Zeer interessante Belgische informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten