dinsdag 3 juni 2014

incasso bedrijven abject en infaam

incasso dossier onwelwillend incasso bedrijven ze willen niet links ze willen niet rechts en ook niet rechtdoor.

Coulance bij de banken en uitgescholden door het incassobureau http://cult.thepostonline.nl/2014/07/03/coulance-bij-de-banken-en-uitgescholden-door-het-incassobureau/ via @TPOCult

Zijn de banken na de geruchtmakende zelfmoord van een Rabo-klant op de stoep van zijn bank in 2012 milder geworden? Of zijn de banken vooral beducht voor hun reputatie?
http://www.hollandsezaken.tv/home/uitzending/hollandse-zaken-woensdag-2-juli-2014/

Incasso: laat je niet opjagen


Jaarlijks versturen incassobureaus zo'n 3,5 miljoen brieven naar (vermeende) wanbetalers. Sommige incassobureaus schuwen daarbij dreigementen niet. In blafbrieven eigenen ze zich bevoegdheden toe die ze helemaal niet hebben. Bijvoorbeeld om een deurwaarder op je af te sturen. Of ze zwaaien met een 'concept dagvaarding', hoewel zoiets niet bestaat.

http://www.gelderlander.nl/algemeen/economie/incasso-laat-je-niet-opjagen-1.4381466#.U44Mh-oUNEE.twitter

Nog wat tips inzake incasso bureau's -> Incassokosten http://www.consuwijzer.nl/thema/incassokosten
Incasso industrie draait overuren 
http://zembla.incontxt.nl/seizoenen/2013/afleveringen/17-01-2013

Dossier Groenewegen


Dreigen dreigen dreigen, ook al laat iemand zich van de goede kant zien het antwoord is altijd NEE.

Belachelijke dreigbriefjes en idiote kosten op de uitstaande vorderingen. Volgens Groenewegen mag het mensen de goot in trappen van rechtswege, en zich verschuilen achter dat 14 dagen geen 14 werkdagen.
Ze lachen je nog net niet uit aan de telefoon. Lekker puh joh jammer voor jou dat je zo hard werkt en nog geen tijd hebt gehad om geld eerder te storten. De bank dicht Hemelvaart Pinksteren dat is dan mooi pech. U zoekt het verder maar uit schrijft U maar een klachtenbrief.

Ik heb er nu 3 keer bij gezeten ze wilde geen regeling treffen, ze wilde zoveel mogelijk boete innen althans dat leek de hele opzet.


Momenteel staat er niks meer open. Vandaag opnieuw geprobeerd het op te lossen weer was het NEE. Afijn toch advies gegeven te betalen, het laatste restant dat was ook het voorstel, behalve dete hoge kosten die Groenewegen heeft berekend het slaat nergens op. Daarover gaat binnenkort dus nog een klachtenbrief op de post.


Sommige van de werknemers bij zo een kantoor zoals Groenewegen doen hun best, maar de leiding zal en moet geld binnen harken natuurlijk.


Incasso bureau Groenewegen de leiding (clownsneuzen ;-) )


Michael Brouwer

Hans Groenewegen 


Ja mensen zo een nieuw hoofdkantoor moet ergens van betaald worden natuurlijk zoiets moeten ze gedacht hebben bij Groenewegen

Politie inzet 


De burger zullen ze achtervolgen en dat het liefst met druk van de politie puur machtsmisbruik.

Ze helpen graag mee om het U zo moeilijk mogelijk te maken en de strop om Uw nek wat strakker aan te trekken.
Groenewegen zet ook nog zijn clowns neus op voor imago building van Uw verdiende centen

Misschien kan de leiding van Groenewegen ook eens langsgaan bij al die mensen die ze in de problemen brengen, vergeet dan vooral niet jullie clowns neus op te zetten!Volgens eigen zeggen op hun website een prachtig bedrijf 


De klant dat wil dus niet zeggen degene die de rekeningen moet betalen maar degene die de vorderingen uit handen geeft. Respectloos handelen!


Vreemd he

Meer Nederlanders dieper in de schulden

11 opmerkingen:

 1. klachten over Groenewegen
  http://kassa.vara.nl/discussies/discussie/vadetail/groenewegen-en-partners-gerechtsdeurwaarders/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klacht Groenewegen
  http://www.klachtenkompas.nl/deurwaarders-kantoor-groenewegen/groenewegen-en-partners-wilt-niet-samen-werken-met-mijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geachte mevrouw Wouters,

  We hebben kennis genomen van uw klachten over onze organisatie, maar herkennen ons daar helemaal niet in. Wilt u zo vriendelijk zijn om de naam en het dossiernummer van de zaak die dit betreft aan ons kenbaar te maken, dan zullen we de gang van zaken onderzoeken en zo nodig een oplossing bieden.

  U kunt de gegevens mailen naar klachten@groenewegen.com

  Met vriendelijke groet,

  Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders B.V.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klachten Groenewegen https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=36&t=91970

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groenewegen klachten http://www.klachtenkompas.nl/deurwaarders-kantoor-groenewegen/groenewegen-en-partners-wilt-niet-samen-werken-met-mijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja Groenewegen en Partners is een dubieuze club. Die de poot stijf houden terwijl er duidelijk betaald/verrekend is. Ook dreigen ze met incassokosten die ruim bovenwettelijk zijn. Dit soort bureau’s moeten eens aangepakt worden. Bazuin en Partners is ook een bekende in de gerechtelijke wereld. Zelfs rechters krabben soms achter de oren. http://www.geldenrecht.nl/artikel/2013-04-03/post-van-een-incassobureau-geen-paniek

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog een klacht Groenewegen http://www.nationaleombudsman.nl/rapporten/2000/209?aresult=51

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hou op over Groenewegen., Heb een heel dossier opgebouwd naar aanleiding van een sommatie tot betaling. Sturen ter kennisgeving een mail met daarin de 14 dagen. Reageer binnen 14 dagen met het verzoek om een week extra ivm vakantie bij ointvangst. Het ging hier om een factuur van meer dan 2 jaar oud. Zelfs de opdrachtgever van Groenewegen kon mij geen antwoord geven en begreep het ook niet. Veel brieven, mailtje en telefoontjes. Data in brief waren anders dan in mail, terwijl het zelfde ging. Advocaat heeft inmiddels een brief gestuurd, en krijg nu mailtje van accountmanagers die verwijzen naar mailtjes van elkaar dat ik moet betalen. Gaan gewoon niet verder inhoudelijk in op de reden en bezwaar van de incassokosten. Inmiddels heeft de opdrachtgever het opgelost, maar Groenewegen heeft er een behoorlijke puinhoop van gemaakt,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik zelf ben nu ook de dupe van een dubieuze actie van groenewegen en partners, netjes 4 termijnen betaald, dus ik denk mooi ben ik ervan af, is het bedrag ineens hoger geworden dan ZWART OP WIT staat, en nog erboven op, ineens heb ik 1 betaling niet gedaan. waardoor ze nu INEENS loonbeslag gaan leggen voor het gehele bedrag (wat ik al betaald heb) plus nog extra kosten.
  Alle betaalbewijzen overlegd en verstuurd naar de firma. Maar ze houden hun poot stijf en zeggen gewoon "nee, niks ontvangen" Dus ipv de 331 euro te betalen betaal ik nu ineens 680 euro uit het niets...Malafide bedrijf nummer !!! wat een bedrijf, dit soort bedrijven maken onze maatschappij geheel kapot

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Incasso Bureau - Interius heeft jarenlang ervaring als specialist in incasso voor bedrijven, wij werken voor de meest diverse klanten. Onze service Incasso kantoor en Incasso advocaat.

  Incasso kantoor

  BeantwoordenVerwijderen