woensdag 28 januari 2015

#breakthesystem #ME #politie #oprutte #wegmetvanAartsen #DenHaag


Groningse actievoerders op weg naar Break the System actie in Den Haag -...: 
Tientallen actiegroepen uit het hele land demonstreren vandaag op Het Malieveld in Den Haag voor een ander politiek systeem. Uit de provincie Groningen gaat een bus vol demonstranten naar de bijeenkomst. Elk met een eigen reden en met een eigen verhaal.
http://youtu.be/-2YUzjk81qE via @YouTube

Dertien aanhoudingen en botsing ME-busjes bij protest op Malieveld - #breakthesystem http://denhaagfm.nl/2015/01/27/dertien-aanhoudingen-en-botsing-busjes-bij-protest-op-malieveld/


Nog een video -> Break the System demonstratie 27 januari 2015: #breakthesystem http://youtu.be/m8dynhguS2k via @YouTube 

Video Politiemacht blokkeert 'Break The System':Nu zijn het er slechts een paar, maar volgende keer zijn het er een paar duizend. 

 Terwijl er toch voorshands voldoende reden is om hooivorkend naar de Hofstad te trekken. De afbraak van zorg, onderwijs & woningbouw door baantjesmachines vol graaiers en zelfverrijkers. Werkloosheid. Jeugdwerkloosheid. Pensioenafbraak. Brandstofprijzen. NS klantenservice. Rabiate respecteisers van de Profeet. De uitbuiting van Griekenland door de EU en de middelvinger van Griekenland naar haar Europese schuldeisers. De geldpers van Draghi. Gloednieuwe top of the range Miele wasmachines voor Mega-AZC's in piepkleine gehuchtjes, waar de investeerdersvriendjes van de VVD dan weer dik aan verdienen. Het gehuichel rond MH17. Het Eerlijke Verhaal van de PvdA. De burgerrechtenhaat van Opstelten. Reisbureau NPO. Alexander Pechtold & zijn But Brigade. Het energielabel. Trajectcontroles. Het stopzetten van Lingo. Natúúrlijk kwamen er gekkies op het Malieveld af. Aluhoedjes. 99 procenters. Occupiers. Beroepswerklozen. Dito boeroepers. Een allegaartje aan tegenstrijdige belangen, verenigd in machteloosheid. Maar er waren ook doodnormale burgers Die Het Allemaal Niet Meer Weten en die teleurgesteld, gedesillusioneerd en/of berooid zijn door Het Systeem. En voor die categorie schijt het Binnenhof in de broek. De Haagsche Heeren zijn als de dood voor Pegida in de Polder. Dus greep Jozias de Laffe in en moest de ME er op af om het Malieveld te ruimen. Want nu zijn het er nog slechts een paar, maar volgende keer zijn het er een paar duizend. Onze videoginger VanLeeuwen, gepokt en gemazeld in de hellevuren van Hellas, stond middenin het ME-machtsvertoon. FILMPJE!

Omroep West heeft een fotoserie van op de website gezet.


Video: Demonstratie van Break the System op Malieveld Den Haag http://omroepwest.bbvms.com/view/content_video/2403226.html

Op last van de burgemeester is de manifestatie op het ontbonden #DenHaagverslag van Wilma @valk1955 

Hulde aan Break the System:Laat ik als eerste zeggen, hulde aan Break the System voor de fantastische organisatie en zeker ook hulde aan de vele mensen en sprekers die gekomen zijn. Het was fantastisch georganiseerd ondanks dat de gemeente Den Haag van te voren voortdurend dwars had gelegen en geen poot heeft uitgestoken om de organisatie ook maar ergens mee te helpen. Ook de bonden hebben het opnieuw laten afweten wat ik echt schandalig vind. 
lees verder -> Break the System 27 januari 2015

Verslag van Aniet Jansen

AARTSEN BEDANKT!!!!!!!!!!! OVERHEID BANG GEWORDEN, HET ECHTE NIEUWS IS DUS DIT:
Er waren 4000 mensen op het Malieveld, de sfeer was saamhorig en vreedzaam!
Er werden ondertussen 1800 mensen tegengehouden, want de NS had ZOGENAAMD storing!!!!!!!! En 6 bussen werden er tegengehouden!!!!
En ouderen en zieken hadden allemaal een keurige zitplaats vooraan bij het podium, mensen konden spreken, hun hart luchten.
Echter was er 1 persoon die aan het einde van zijn speech zei: IK ga naar het Binnenhof, het merendeel van het publiek volgde hem en daar ontstond een rel.
Ondertussen waren de ouderen en zieken naar het Binnenhof gegaan, om een petitie aan te bieden, er was een AFSPRAAK gemaakt, maar ze wisten daar op het Binnenhof oftewel de Efteling, niets van..................???????????!!!!!!
Bij het kruispunt Koningskade stond de ME, ze hebben daar omgeroepen dat een ieder die over zou steken met geweld tegengehouden worden.
Vervolgens steekt de moeder MET KIND over en ze werden geslagen door de ME!!
Het kind idem!!
WHAT THE FUCK .........!!!!! HOE ZIEK!!!!!!!!!!!
Op het Malieveld ging het ondertussen RUSTIG en VREEDZAAM door, totdat de politie kwam vertellen dat het NU afgelopen moest zijn!
BURGEmeester Aartsen had het stopsein gegeven! EN BEDANKT WAT LEVEN WIJ IN EEN DEMOCRATISCH LAND ZEG, AAN MIJN HOELA!!! GRRRRRRRRRRRRRRR
ER IS GEWOON EEN VIES SPELLETJE GESPEELD HIER!
EEN HEEL SMERIG SPELLETJE!
En dan zien we notabene op stopdebankiers.nl dat er maar 400 demonstranten aanwezig waren, zeker een 0 vergeten achter de 400!
Heel gemakkelijk om BREAK THE SYSTEM af te kraken, maar wees niet bang!
W I J G A A N D O O R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WAT EEN HYPOCRIETE BENDE, IK HEB ER GEEN ANDERE WOORDEN VOOR EN MENEER AARTSEN, want de titel BURGEmeester ben u niet waardig VIND ik!
Er is gefilmd door Net5 heb ik gehoord dat de ME begon met geweld, nou ik hoop dat ze dan ook de ballen hebben om HET WARE NIEUWS uit te zenden!
We worden met zijn allen flink voor de gek gehouden in dit land!!!
MENSEN WAKKER WORDEN!!!!!!!!
STA OP!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~BREAK THE SYSTEM~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

EisenpakketGeen opmerkingen:

Een reactie posten