donderdag 1 mei 2014

deportatiebeleid Teeven

Nieuwsuur 
Ze waren al jaren in Nederland, maar kregen ondanks talloze juridische procedures geen asiel. Cheik Bah en Issa Koulibaly gingen de afgelopen 75 dagen in hongerstaking, maar werden ondanks hun verzwakte toestand vanmorgen op een speciaal gecharterd vliegtuig gezet naar Guinee.
Twee hongerstakers werden ‘per overheidsvlucht’ uitgezet. 
Een speciaal vliegtuig deze ‘overheidsvlucht’ kostte de schatkist 92.000 euro om 2 asielzoekers terug te brengen naar Guinee. 
Toen ze opstegen van het Rotterdamse vliegveld hadden de beide mannen al 75 dagen niet gegeten uit protest tegen het Nederlandse asielbeleid.
Hun vertrouwensarts en hun advocaten hadden tot het laatste moment aangevoerd dat een lange vliegreis medisch absoluut onverantwoord was. Volgens de diagnose van een door de DT&V betaalde, anonieme arts – hij ondertekende zijn verklaring niet met zijn naam maar met code ‘100’ – konden de mannen de reis wel degelijk aan.
Koulibaly en Bah werden naar eigen zeggen gekneveld: de knieën bij elkaar gebonden, armen gefixeerd op hun buik, met hun gezicht naar beneden en over hun hoofd een kap die alleen de ogen vrijliet. Tien uur lang zouden ze in dezelfde positie blijven zitten.
bron Vrij Nederland  ; http://www.vn.nl/Archief/Samenleving/Artikel-Samenleving/De-uitzetting.htm?utm_content=buffer1b1d4&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Youtube ; Valse reisdocumenten van Teeven voor Dhr. Bah 

http://www.youtube.com/watch?v=6Z9UFcntA8I
Zembla 1-5-2014

De reisdocumenten die uitgeprocedeerde, Guineese asielzoekers van de Dienst Terugkeer en Vertrek meekrijgen voor de terugkeer naar hun land van herkomst zijn vals. Het Guineese ministerie van Binnenlandse Zaken dat op de reisdocumenten staat vermeld, bestaat al vier jaar niet meer. Zeker één Guineese ambtenaar, die een groot aantal van deze reisdocumenten heeft afgegeven, was daartoe niet bevoegd. Dat zeggen twee Guineese ministers in de uitzending van ZEMBLA van donderdag 1 mei 2014 om 20.50 uur bij de VARA op Nederland 2.ZEMBLA reisde af naar Guinee en legde daar de reisdocumenten voor aan twee ministers die over de terugkeer van Guineese migranten gaan: Bantama Sow, de minister voor Guineeërs in het buitenland, en Madifing Diané van Veiligheid en Burgerbescherming.Al eerder twijfels bij reisdocumenten
Al eerder zijn er twijfels over de echtheid van de documenten. Het NOS journaal laat in 2012 weten dat twee Nederlandse kinderen van een Guineese moeder ook reisdocumenten hebben gekregen. Op z’n minst vreemd en een mogelijke aanwijzing dat er iets vreemds aan de hand is met de delegaties en de documenten.
Hoogleraar Boeles in : 'Overheidsgeld betalen voor valse documenten is de grens voorbij'
Teeven gaat dus veels te ver met zijn asielbeleid de overheid die valse papieren laat maken is
niets beter dan een mensensmokkelaar en strafbaar 

De Nederlandse wetgever heeft mensensmokkel strafbaar gesteld in artikel 197a lid 1 in Titel VIII. Misdrijven tegen het openbaar gezag van het Wetboek van Strafrecht. Door het criminele en grensoverschrijdende karakter van het delict houden internationale politieorganisaties als Europol en Interpol zich met mensensmokkel bezig.

De E40, miljoenenroute voor mensensmokkelaars - Welkom op de website van Hilde Crevits http://www.hildecrevits.be/nl/de-e40-miljoenenroute-voor-mensensmokkelaars

Ik stel juist dat de mensenhandelaren daardoor juist meer mensen gaan sturen om zo geld te genereren! Teeven importeert corruptie. Teeven heeft een deal gesloten met mensenhandelaars verkrachters en moordenaars .


Toto CamaraIk zie dat Opstelten en Teeven VVD er een zooitje van maken!
Als er asielzoekers/vluchtelingen binnenkomen moeten ze netjes en snel uitgezet worden als duidelijk is dat ze hier niks te zoeken hebben, zodat ze zich niet te snel hechten maar wel met eerlijke papieren en zonder omkoping van een regering beamte. Laten we wel blijven waken voor een humaan beleid en eerlijk rechtssysteem.
Voor Teeven gaat het om cijfers maar in werkelijkheid gaat het om leven of dood!

PvdA opnieuw in het nauw: ditmaal het kinderpardon

Dullaert gaat de dossiers openbaar maken van tientallen van die kinderen. Hij neemt die stap, omdat staatssecretaris Fred Teeven niet heeft gereageerd op zijn oproep opheldering te geven over de gevolgen van de uitvoering van het pardon.
http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/309577/dossiers-over-kinderpardon-openbaar.html

Samsom loopt zijn eigen PVDA achterban voor te liegen!

Teeven: geen aanpassing kinderpardon http://nos.nl/l/645828 via @NOS

De letter en de geest: het nare regelfetisjisme van Fred Teeven  http://www.hpdetijd.nl/2014-05-07/de-letter-en-de-geest-het-nare-regelfetisjisme-van-fred-teeven/ 


'Teeven moet rechtsongelijkheid kinderpardon opheffen' - BNR Nieuwsradio http://www.bnr.nl/nieuws/politiek/731418-1405/teeven-moet-discretionaire-bevoegdheid-inzetten-voor-kinderpardon #BNR


Een actueel overzicht van de inmiddels 217 burgemeesters die de oproep aan staatssecretaris Teeven van Veiligheid en Justitie om opnieuw te kijken naar de afgewezen aanvragen voor het Kinderpardon hebben ondertekend. 

http://www.logogemeenten.nl/burgemeestersoproep

Samsom weer te haastig met steun aan Teeven http://shar.es/Sit7f via @krapuul


Duits vonnis: asielzoeker loopt risico in Nederland http://www.nrc.nl/nieuws/2014/05/10/duits-vonnis-asielzoeker-loopt-risico-in-nederland/ via @nrc


Teeven wil meer asielzoekers en dus geen grenscontroles http://joostniemoller.nl/2014/05/teeven-wil-meer-asielzoekers-en-dus-geen-grenscontroles/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten