donderdag 8 mei 2014

Minerva oldboysnetwerk

Het geval Victor Halberstadt


Victor Halberstadt is een eloquente ritselaar van de internationale superelite waarvan de groeiende macht een bedreiging vormt voor de democratie.
Halberstadt werkte ooit mee aan economische programma’s voor Vara’s Achter het Nieuws. Voor één van die uitzendingen – eind 1968 – deed hij onderzoek naar de vorming van economische macht. De 200 van Mertens 
Halberstadt is een eloquente regelaar en ritselaar en nauw verweven met de elites van Wassenaar tot Wall Street. Hij is boven alles iemand die zijn talenten inzet om de belangen van een extreem vermogende superelite te behartigen.
http://www.ftm.nl/exclusive/geval-victor-halberstadt/ #bilderberg

'Les één van de ontgroening: ontzie elkaar en spuug op de rest' #Minerva

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6177/Malou-van-Hintum/article/detail/3333027/2012/10/17/Les-een-van-de-ontgroening-ontzie-elkaar-en-spuug-op-de-rest.dhtml

Prinses Beatrix bij ‘Twee Eeuwen Concert’ van Minerva Dan zal ook wel een kaartje hebben

Minerva zet kwaad bloed met strandfeest voor 1750 leden - AD.nl http://s.ad.nl/3650764 via @ADnl
‘Elitaire studentenvereniging Minerva gaat Wassenaars strand op stelten zetten’

De studentenvereniging heeft veel bekende oud leden waaronder  leden van het koninklijk huis (o.a. Beatrix en Willem Alexander) en de van kindermisbruik verdachte oud secretaris-generaal Joris Demmink.
http://www.waarinholland.nl/elitaire-studentenvereniging-minerva-gaat-wassenaars-strand-op-stelten-zetten/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+WaarInHolland+%28Dagelijkse+Nieuwsupdate%29Ivo Al-Sahaf #Opstelten over Demmink  "Het is niks":

http://youtu.be/elUhlkaicGw via @YouTube


Dumpert: GSTV. Opstelten weet niks - http://www.dumpert.nl/mediabase/6601740/71eb969e/gstv._opstelten_weet_niks.html


De glibberalen VVD 

De eerstejaars is met dat lidmaatschap een model-VVD’er. Minerva, de Leidse afdeling van het studentencorps, is van oudsher hofleverancier van liberale politici. Van de 22 oud-Minervanen van wie het lidmaatschap op parlement.com bekend is, is bijna de helft lid van de VVD. Een kleine kwart is lid van D66, 15 procent van het CDA.Prominenten bij Minerva en de Universiteit Leiden: de huidige regering kent naast koningin Beatrix(rechten, sociologie en geschiedenis) vier oud-leden van Minerva (of haar voorlopers): Ivo Opstelten(minister van Veiligheid, VVD), was ooit Commissaris Meubilair. Ook hij studeerde rechten. Net als Hans van Baalen (VVD), nu Europarlementariër. Minister van Infrastructuur Melanie Schultz (VVD) deed bestuurskunde, Maxime Verhagen (CDA, Economische Zaken) deed geschiedenis. Ook Mark Rutte (VVD) deed die studie in Leiden, maar was geen lid van Minerva.

ORANJE NASSAU + DEMMINCK en Minerva

http://melddemmink.wordpress.com/2013/04/12/oranje-nassau-demminck/

Minerva
Opstelten bij Minerva
Opstelten die rechten studeerde aan de Rijksuniversiteit Leiden, was de commissaris van de Societeit Minerva van het Leidsch Studenten Corps, thans de LSV Minerva. De Jong zou Demmink benoemd hebben op verzoek van Opstelten.

http://marcelvervloesem.wordpress.com/2013/04/07/nederland-stilte-rond-de-zaak-demmink/


Minerva biker Opstelten


Goeie pikken en rotte peren http://www.groene.nl/artikel/goeie-pikken-en-rotte-peren#


Wikipedia over Minerva
http://nl.wikipedia.org/wiki/LSV_Minerva


Leden van de Nederlandse koninklijke familie en andere vorstelijke huizen:
Overige leden: Gijs van Aardenne - Pierre Louis d’Aulnis de Bourouill - Yoeri Albrecht - Hans van Baalen - Joris Backer -Pieter Herman Bakker Schut - Floris Bakels - Robbert Baruch - Huibert BoumeesterNina Brink - Laurens-Jan Brinkhorst -Ankie Broekers-Knol - Charlene de Carvalho-Heineken - Rudolph Pabus Cleveringa - Pieter Cort van der Linden - Herman Coster - Joris Demmink - Kees Dutilh - Cees Droogleever Fortuyn - Heleen Dupuis - Cees van Eendenburg - Irene Eijs -Jaap Fischer - Anne Flierman - Adriaan Fokker - Hans Franken - Molly Geertsema - Gerben-Jan Gerbrandy - Ida Gerhardt -Cees Goekoop - Oscar Hammerstein - François Haverschmidt - Erik Hazelhoff Roelfzema - Jérôme Heldring - Wopke Hoekstra - Noor Holsboer - Jaap de Hoop Scheffer - Mariska Hulscher - Adriaan Jaeggi - Ernst de Jonge - Tine Joustra - Jan Kalff - Annelien Kappeyne van de Coppello - Eelco van Kleffens - Rudolf de Korte - Chris Krediet - Kees Kousemaker - A.W. Kist - Floor Kist - Chris van der Klaauw - Manuel Kneepkens - Klikspaan - Rudolf de Korte - Benk Korthals - Frits Korthals Altes - Kees van Lede - Lisanne Lejeune - Cornald Maas - Michiel Meurs - Pauline Meurs - Edgar Michiels van Verduynen -Michiel Mol - Victor Muller - Nelleke Noordervliet - Ivo Opstelten - Piet Paaltjens - Alexander Pechtold - Mariko Peters -Suzanne Plesman - Marnix van Rij - Alexander Rinnooy Kan - Annie Romein-Verschoor - Rutger Schimmelpenninck - Jaap Schouten - Melanie Schultz van Haegen - Ard van der Steur - Max van der Stoel - Olaf Stuger - Carel Struycken - Morris Tabaksblat - Joost Taverne - Ockje Tellegen - Erica Terpstra - Emile den TexHerman Tjeenk Willink - Bram van der Stok -Maxime Verhagen - Paul Verhoeven - Alexander Verhuell - Willemijn Verloop - Henri Huibert Gerard Verspyck - Paul van Vliet - Charles van der Voort - Gijs de Vries - Nicolien van Vroonhoven-Kok - Bas van Werven - Nout Wellink - Pieter Winsemius - Eckart Wintzen - Guido van Woerkom Michiel Zonnevylle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten