maandag 8 december 2014

scarlet taka Ziggy Gwenette Martha holleeder

Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink: “het begint allemaal ramadan 2008 takka word gevraagd voor een luqiedatie op hassan ait khouda en zen broer door grote bobo die werd aangepakt omdat er een rekening openstond tussen bobo en ait khoudas” Een reactie van ‘King’ op de website crime-bron. Ik denk dat niet veel lezers er doorheen zijn gekomen, vanwege het warrige taalgebruik. Iemand die niet goed kan spellen wordt vaak niet serieus genomen, maar dat zou hier wel eens heel erg anders kunnen zijn. Het is een reactie op de liquidatie van de Marokkaan Redouan Ait Takka, in april van dit jaar. ‘King’ brengt hem in verband met vijf andere moorden, waarvan er twee heel bekend zijn: op Pieter Vos en Jaap Zillig, bij het Van der Valk motel in Houten. Volgens King was Redouan een huurmoordenaar. De andere slachtoffers: Hassan Ait Khouda, Cuneyit Gokalp en Said Amhaouch. De vraag is natuurlijk: kun je dit zomaar publiceren? Iemand beweert dit, maar daarmee is het nog niet waar, in de praktijk blijken er nogal wat fantasten rond te lopen. Vandaar dat ik dit bericht ook met alle mogelijke armslagen weergeef: hier wordt iemand die zich niet kan verdedigen beschuldigd van de meest vergaande misdrijven, terwijl daar waarschijnlijk geen greintje van bewijs voor is.
Nog maar een keer: “het begint allemaal ramadan 2008 takka word gevraagd voor een luqiedatie op hassan ait khouda en zen broer door grote bobo die werd aangepakt omdat er een rekening openstond tussen bobo en ait khoudas. hierbij is bobo naar takka gegaan om een de ait khoudas neer te halen hierbij heeft de broer van hassan geluk gehad omdat ie zen telefoon thuis was vergeten en liep terug naar huis waarbij hassan door liep en kwam said amhouse om de tegen die em een paar kogels door ze lichaam heenjaagde said is een persoon die bekend staat als een gek is meskien niet honderd said amhouse is samen met takka die dag gegaan takka ree die rode scooter en said was de schutter”
De strekking is wel duidelijk. In het volgende stukje pas ik de spelling wat aan. “Ok√©, op naar de volgende liquidatie, achter de Febo Amsterdam Osdorp, op die Turk met die grijze Seat, Leon. Ja mensen, TAKKA de schutter, op naar de volgende: Amsterdam Oost. Said, zoals ik al had gezegd, is een persoon die niet honderd was, die moest in een inrichting, dus hier komt het: waarom is Said doodgeschoten? Said zou 50.000 euro krijgen van Takka en Bobo. Hierbij kreeg ie 30, zijn geld raakte op en begon te praten en zocht Takka en Bobo voor de rest van zijn geld hierbij. Doordat Said tegen mensen zei dat ie voor Bobo werkt en dingen heeft gedaan voor ze. Hierbij lokte ZIGGY hem naar Flevopark in Amsterdam Oost. Hier in de bosjes stond Takka op hem te wachten en jaagde een paar kogels door zijn lichaam.”
“Op naar de volgende. Van der Valk, Houten. Dubbele moord op Jaap en Pieter. Drie keer raden wie dat gedaan heeft. Ja, gaan we weer: TAKKA. En ene Nauwfal, komt uit de Bijlmer, en een neger genaamd… Achternaam ken ik alleen, heet Damascus. Nou NR (Nationale Recherche, hjk) heb ff jullie werk gedaan en een paar moorden opgelost voor jullie.” Veel succes en voor die domme gasten die zeggen dat Takka een goeie vader was, of… Bullshit, als jullie niks weten hou voortaan jullie bekken want redeuan bou takka is alles behalve goed hij is een vieze vuile huurmoordenaar eerste klas die zelfs zijn moeder zou verkopen voor geld. Welke hoerenzoon stuurt zijn eigen moeder naar Mekka met geld dat hij aanneemt om iemand dood te schieten? Tzzzzz. Over een paar dagen groeit er gras op zijn buik en geloof me, er gaan er meer komen en voor de gebroeders Amhouse: waar blijft jullie trots? Ziggy is nog springlevend en Bobo ook.” Al met al een tamelijk verontrustende tekst, die de Nationale Recherche zeker niet ontgaan zal zijn. Maar nogmaals de vraag: wat is hier sindsdien mee gebeurd, als er al wat van klopt? En als er iets niet klopt, mag dit niet zo op internet blijven staan. Niet bij mij, maar ook niet bij crimebron.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten