maandag 29 december 2014

vuurwerk en dieren

Onze kat is rond 29 november doodgereden wij werden gebeld door de dierenambulance onze kat had een chip dus ze vonden snel de eigenaren.
Op 28 november werd er in Maarssenbroek door jongeren flink vuurwerk afgestoken ik maakte me dus ook zorgen toen de kat niet thuis kwam
Ze is waarschijnlijk gevlucht voor het vuurwerk en in haar paniek een weg over gevlucht waardoor ze overreden is ze ging nooit ver weg het was meer een thuis kat. Nu hebben we dus alleen haar moeder nog. Ze was 1 van de kittens die wij indertijd gehouden hebben.RIP Streepje


Mijn voorstel

Verbied knalvuurwerk en zet zware straffen op het illegale vuurwerk laat het een feest zijn voor iedereen mens en dier !

Ik stel voor een vuurwerk vrije zone voor omgeving parken inzake dieren kinderboerderij vogels die zich daar bevinden

1 opmerking:

 1. KARWEI Boskoop is het vuurwerk verkooppunt van Boskoop, Benthuizen, Waddinxveen, Gouda en omstreken!
  Wij verkopen het Gaafste vuurwerk van de omgeving!
  Er komen zelfs mensen uit Gouda, Zevenhuizen, Bodegraven en Reeuwijk naar ons om ons prachtige vuurwerk te kopen!
  Uiteraard komt het ook door onze super scherpe vuurwerk acties! Bij vuurwerk Boskoop, verkopen wij vuurwerk aan mensen uit heel de omgeving. Dat komt ook door ons zeer uitgebreide assortiment, wij hebben namelijk vuurpijlen, grote batterijen, kindervuurwerk en ratelbanden. Alles van zeer hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs! Dus woont u bijvoorbeeld in Alphen aan den Rijn, Boskoop, Waddinxveen, Benthuizen of Moerkapelle? Of woont u wat verder weg?
  Bijvoorbeeld in Gouda, Vuurwerk Voorverkoop, Zevenhuizen of Reeuwijk? Kom gerust eens langs om in onze showroom te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen